HBO отпразнува премиерата на сериала ИДОЛЪТ на фестивала в Кан

След световната премиера на първите два епизода на „Идолът“ се състоя вчера на филмовия фестивал в Кан и след като минаха по червения килим в Palm Club Cannes, звездите от оригиналния драматичен сериал на HBO танцуваха цяла нощ на официалното парти на HBO, на което Диджеите Justice (DJ SET) и Mr. Saturday се погрижиха за настроението на гостите.

Официални партньори на събитието, организирано от HBO и La Moss бяха Campari, червеният аперитив от Милано, със специални коктейли, като емблематичния Negroni и съвременния Campari Spritz. Кетърингът. Както и парижкия бранд La Société с най-добрите им ястия. Вечерта включваше и специален поп-ъп с Casparian Caviar с хайвер и шотове водка.

На събитието присъстваха съавторите Сам Левинсън, Абел „The Weeknd“ Тесфайе и Реза Фахим, както и актьорите Трой Сиван, Ханк Азария, Да’Вайн Джой Рандолф, Хари Неф, Джейн Адамс, Джени Руби Джейн от Blackpink, Майк Дийн, Мич Модес, Моузес Съмни, Рейчъл Сенот, Софи Мъд и Сузана Сон. Дейвид Заслав, президент и главен изпълнителен директор, Warner Bros. Discovery; Кейси Блойс, главен директор „Съдържание“ на HBO и Max; и Франческа Орси, главен вицепрезидент, оригинална програма „Драма“, от HBO, се смесиха с гостите на партито.

Сред звездните гости бяха и Травис Скот, Фючър, Джулия Фокс, Джереми О. Харис от Еуфория, Джефри Райт от „Западен свят“, Сими Хадра и Хазе Хадра.

Всеки гост отнесе у дома лимитирана винилова плоча на сингъла „Double Fantasy“ от саундтрака на Идолът.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *