Чайовете на The Green Bear са тайната за добрата фигура на звездите

Повечето хора може би си представят живота на популярните личности напълно идеален, с липса на всички ежедневни проблеми, с които се сблъсква “обикновения човек”.

Но реалността съвсем не е такава.

Сигурно се чудите кой е най-честно срещания проблем, който притеснява както обикновеното население, така и топ звездите у нас и по света. Проучване направено сред международни популярни лица, гласи, че излишните килограми и неперфектната форма са най-голямото притеснение дори и на звездите!

Популярните лица в България също се оплакват от излишни килограми и липса на самочувствие заради външността си. Инстаграм снимките невинаги отразяват реалността, тъй като често се правят обработки, за да се постигне перфектност. Звездите най-много се тревожат за своите недостатъци и искат да изглеждат перфектно както онлайн, така и на живо за аудиторията си.

Екип от журналисти проследи редица от звездите у нас, които споделиха как всъщност се справят с тези проблеми. “Понякога е невъзможно да бъдеш идеален, особено след 24-часов работен ден. Рядко ни остава време за залата, както и за здравословна храна…Не можем да разочароваме аудиторията си затова намираме начини да поддържаме формата идеална, дори когато обстоятелствата не са на наша страна.”

Голяма част от звездите у нас споделиха нещо много интересно! Те разказват за “тайно оръжие”, което им помага в борбата с несъвършенствата на фигурата си, дори когато нямат време за тренировки или правилно хранене. Ето и какво споделиха: “Използвам няколко продукта на популярен бранд за отслабване у нас, с които определено свалям килограми и то доста бързо. Благодарна съм, че попаднах на тях и забелязвам, че наистина много колеги също се обръщат към продуктите им за помощ при нежелано тегло, целулит, подувания и отоци. TheGreenBear са невероятен бранд за здравословни и висококачествени продукти, те наистина правят нещата доста по-лесни!” 

ПОРЪЧАЙ ПРОДУКТИТЕ С 15% НАМАЛЕНИЕ ОТ ТУК: https://thegreenbear.eu/produkt/body-bear-out/ 

Няма човек в България, който да не е чувал за славните продуктите за отслабване на TheGreenBear, сред които има чай за детокс, fat burner за горене на мазнини и диуретик за премахване на целулита. Явно и популярните лица не са по-различни от обикновените хора, които също се сблъскват с неперфектна форма, липса на време за тренировки и здравословно хранене. Поне вече тайната на звездите е разкрита и всеки може да постигне формите на любимия си идол от екрана.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *