ТОЗИ УИКЕНД ПАМПОРОВО СТАВА АРЕНА НА СВЕТОВНА НАДПРЕВАРА ПО СНОУБОРД ПАРАЛЕЛНИ ДИСЦИПЛИНИ

Големи намаления през март на всички ски услуги в курорта

Остават броени дни до старта на първата световна купа от календара на ФИС в Пампорово, която ще се състои на 20 и 21 януари. Домакините се готвят да посрещнат едни от най-добрите състезатели от цял свят в най-имиджовата за региона спортна проява в историята. Представители на десетки нации с традиции в зимните спортове, световни и олимпийски медалисти, ще премерят сили и умения на писта „Стената“.

За радост на всички българи участие в надпреварата на родна земя ще вземе най-добрият ни състезател в дисциплината Радослав Янков. Пампорово очаква да посрещне хиляди почитатели на атрактивната дисциплина и фен клубове на местната звезда от Чепеларе.  

В дните на състезанието всички ски центрове в курорта ще работят в нормален режим. На 20 и 21 януари ще бъде ограничен единствено транспортния достъп до ски плац Студенец, поради промяна в организацията на движение за частни автомобили. На всеки 15 минути ще има организиран безплатен превоз от централната част на курорта до стълбите на ски център Студенец и ски център Малина. За гостите на Смолян и Чепеларе са предвидени регулярни автобуси до Пампорово и обратно.

С цел стимулиране на повече активности сред подрастващите, от 5 март Пампорово обявява ексклузивни пакети за деца и младежи и увеличава възрастта в категория младеж от 18 на 22 години през месец март. Пълните ски пакети за минимум два дни,които включват целодневна лифт карта, оборудване и 4 часа ски обучение в група, започват на цени от 88 лева за дете и 121 лева за младеж да ден. Лифт картата в пакет с оборудване ще бъде на цена от 85 лева за възрастен, 64 лева за младеж и 50 лева за дете на ден. Големите намаления от 5 март важат и за лифт картите, като цената на еднодневна лифт картаза възрастен става 75 лева, за младежи – 59 лева и за деца – 45 лева. Заниманията за най-малките в детската ски градина на ски център Малина ще бъдат на цена 40 лева полудневно обучение и 70 лева за целодневно обучение с включен обяд. Подобни драстични намаления на ски услугите в Пампорово за месец март се правят за първи път. Всички гореупоменати ски услуги се предлагат и изпълняват в гардеробите на Пампорово АД.

Петзвездните хотели Перелик и Орловец също обявяват специални мартенски пакети с 50% отстъпка при престой в дните от Неделя до Четвъртък.

 

 Повече информация виж и следи на www.pamporovo.me


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *