Новата серия на РЕФАН: Ежедневна грижа на кожата с неповторим аромат

Грижата за нашата кожа винаги трябва да е един от основните ни приоритети, особено в съвремието ни, когато външните вредни влияния са навсякъде.

Продуктите от серията Coconut & Vanilla Ви обгръщат с неповторим аромат на кокосов орех и нежна ванилия, специално разработени за ежедневна грижа през всички сезони. Включената в състава комбинация от активни съставки прави кожата мека, еластична и хидратирана.

Бутер кремовете за ръцекрака и тяло съдържат комбинация от висококачествени активни съставки, която прави кожата мека, еластична и хидратирана!

Масло от ший: богато на витамини и мастни киселини. Голямото количество витамин Е в него спомага за предпазване от влиянието на околната среда и действието на свободните радикали. Предотвратява разрушаването на колагена и появата на бръчки, изглажда фините линии и ефективно противодейства на процесите на стареене. Витамин F е от особено значение за поддържането на здрави и красиви кожа и нокти. Маслото от ший има силно омекотяващо действие върху груба, суха и лющеща се кожа.
Какаово масло: природен стимулант, който ускорява клетъчната обмяна, подобрява овлажняването, придава блясък и гладкост и поддържа еластичността на кожата. Източник е на естествени антиоксиданти.
Бадемово масло: успокоява и омекотява кожата, като я прави по-гладка и красива. Хидратира и възстановява кожата, притежава антиоксидантни свойства.
Глицерин – има свойството да привлича и задържа влагата от околната среда, защитава и възстановява естествена бариерна функция на кожата. Така на практика повишава еластичността на кожата.
Витамин В3 намалява загубата на вода и има анти-ейдж ефект, изглажда кожата, стимулира еластичността.

Хидратиращият душ гел, обогатен с провитамин В5 и глицерин, нежно почиства, освежава и тонизира кожата на тялото.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *