Наталия Кобилкина, Джулиана Гани,Ann G, Жана Бергендорф ще блеснат на червения килим на Награди за мода, шоу и бизнес 2024

Бляскавите модни награди се организират за 30-ти пореден път по идея на дизайнера и шоумен Красимир Недялков.

Началото е поставено през далечната 1994 г.в морската столица на България-Варна. Тази година наградите ще се проведат в лъскавия петзвезден хотел Grand hotel Milenium игрален комплекс  Palms casino Sofia на 27 март. 

 По червеният килим ще преминат 

Наталия Кобилкина, Кристина Димитрова, звездният пиар и тв продуцент Атанас Лазаров, Джулиана Гани, Юлия и Дани от дует “Мания“, Дует с Кауза Галя Георгиева, легендарния Пейо Пеев група Спринт, бизнес дамата Ани Карагеоргиева и международния диамантен експерт Алекс Пейчев,Мира Матеева – лицензиант на Мис Варна, предприемачът Виолета Мачева-Райколеску и много други популярни лица от шоубизнеса. 

Наталия Кобилкина пристига от Лондон, за да присъства лично на модните награди, в чийто категории за успешен дамски бизнес е номинирана. 

 Музикалният десерт на вечерта ще поднесат поп иконата на българската музика Кристина Димитрова , композитора Иван Кръстев,актьора  Петър Байков, Ann G, Силвия Джагарова, 
Латино идола Искрен Пецов, екстравагантната Жана Бергендорф, Дует с Кауза/Галя Георгиева и Атанас Лазаров ще изпълнят новият си летен хит “Циганска магия“. Двамата Галя и Атанас стъпиха смело на музикалната сцена и наскоро приключиха успешно с първата вълна от турнето им “Концерти с кауза”. 

В категорията благодетел на годината е отличена невероятната Виолет Мачева,генерален мениджър на печатница Magic outdoor. 

По време на вечерта ще бъдат представени за първи път  и няколко музикални проекта от спектакъла “Шоуто на моя живот “в изпълнение на Красимир Недялков. 

В категория медии  е отличен новия медиен  тв проект news24/7  за светския таблоид “Блондинка”с Ива Атанасова. На наградите ще присъства и новия директор на медията Мартин Петров.  

Събитията са част от големия спектакъл “Шоуто на живота ми” който на 7 юни ще бъде в Двореца на културата и спорта с над 1000 човека публика. 

Изненадите те първа предстоят. 60 годишен юбилей предстои да отбележи по грандиозен начин дизайнера Краси Недялков. 


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *