Мис Велинград 2023 е Виктория Василева

Четирикратната шампионка по гимнастика Виктория Василева е новата носителка на титлата Мис Велинград 2023.

Нейни подгласнички станаха Десислава Чаушева и Габриела Танева. Участничките в конкурса пристигнаха в клубът домакин на събитието с феноменална лимузина. На шоу-спектакъла претендентките дефилираха в три тура със специално изготвена хореография от Николай Серафимов – МЮЗИКХОЛЕН театър Пловдив. В първия кръг бяха облечени със специално изработени за конкурса рокли от Тиана в цветовете на трибагреника и български шевици. Артистите от ансамбъл Еподай акомпанираха дефилето с музикален съпровод на каба- гайда с народни песни.В унисон с етно темата водещите – актрисата и психолог Краси Гешева и инфлуенсърът Михаил Косев също бяха облечени с атрактивни дрехи с български шевици.

Световно известната певица и инфлуенсър – Veneta изпълни хитови песни и вдигна още повече настроението на публиката. Голяма атракция бе появяването на водещите с костюми с маски от супер хитовия сериал Money Haist, докато певицата изпълняваше акапелно тематичната за филма песен Bella Ciao.

Мис Велинград 2022 Вероника Григорова бе част от програмата с авторски латино танц, на финала символично предаде короната. Продуцентът на Мис България – Гаел Санчес лично обяви името на тазгодишната победителка на престижния конкурс. В журито още бяха атрактивните Поли и Джия от Ергенът. Косите на момичетата бяха направени от топ коафьор с продуктите на Christian of Roma. Всички участнички получиха подаръци – козметика от марката. Стилната украса бе подготвена от Агент Добрева – направи ми подарък. Конкурсът имаше благотворителна кауза в полза на Център за деца и младежи с увреждания от града.

Събитието се организира и продуцира за поредна година от Академия за дами, собственост на Краси Гешева.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *