Куп звезди купонясваха на бяло парти в LAVELE Garden

Ваня Джафарович,Марго Купър, Рабих ел Зейн,Андреа, Ева, Малена откриха Lavele Garden с бяло парти

В сърцето на столичната улица Витошка куп звезди уважиха бялото парти по

повод откриването на най-новото кулинарно бижу Lavele garden. 

Всички пристигнаха облечени в бяло и видимо в невероятно настроение. 

Домакините Исай Ангелов  и Калоян Величков посрещнаха в сърцето на столичната пешеходна Витошка над 500 Вип гости в новата комфортна атмосфера на Lavele garden

Азиатски кулинарни изкушения, изискани коктейли и невероятна атмосфера допълваха официалното откриване на втория обект на бранда Lavele. 

Звездният ПР Атанас Лазаров посрещна на червения килим Балканската звезда

Андреа, която дойде в компанията на своя брат Йордан. Фитнес гуруто Адриан Зурков се откро и в бяло заедно с Рабих ел Зейн, Мистър Ливан съпруг на красивата Еднжи Касабие. 

По червения килим преминаха още и водещия на реалити формата Сървайвър Ваня Джаферович с чаровната си съпруга Евгения. 

В целия си блясък под светлините на прожекторите се открои и топмодела Марго Купър, която видяхме в предаването за оцеляващи ма bTV в Доминикана. Съвсем на скоро Купър ще грее от корицата на FHM. 

Свежо присъствие към лятното парти в бяло бе и изпъпнителката на Пайнер и Planeta tv красивата и крехка Малена. Любопитното около нея е че тя е бивша оперна и джаз певица. Достойно може да носи короната и на Мис Свят. 

Ива Атанасова, Цвети Разложка, жената Каучук Сирма Добрева, издателя на Travel Велислав Петров, rnb изпълнителка Анн Джи опитаха от кулинарните изкушения на LAVALE garbed. 

От бизнеса диамантените експерти Ани Карагеоргиев, Алекс Пейчев и Ваня Ламбева пристигнаха  елегантни изцяло в бяло. Бизнес дамата Цветомира Савова, официален предствител на здравословните дъвки Xylitol Южна Корея получи букет от черни рози от таен джентълмен. 

Инвеститорът от Москва Михаил Георгиев, Николай Петров, Делчо Делчев строителен предприемач, 

Владимир Бенчев и Петя Данданова, банкерът Илия Кирчев намериха общи теми за дискутиране, като начертаха и бъдещи бизнес проекти заедно.

Сред гостите в бяло разпознахме  и френския продуцент Гаел Санчес в компанията на ливанския си колега Роналд Дахер. На 09.09 и 10.09  студиата на Nu films Бояна се

превръщат в модна арена. Гостуват изключително популярни имена от музикалната сцена и 20 красавици ще премерят сили коя

ще бъде най-красивата българка. 

Тук на партито забелязахме и Пейо Пеев основател на група Спринт. Изненада за вечерта бе и музикални поздрав “Спри!” На дуета с кауза Галя Георгоева и Атанас Лазаров.

Гостите посрещната музикалната им изненада с много аплодисменти и възхищения. 

С дъжд от злато, фойерверки, изключително бял дим стелещ се над червения килим, както и впечатляваща декорация в бяло дело на топ дизайнерката Соня Атанасова бялото парти по повод официалното откриване на Lavele Garden оставя своя индивидуален почерк.

Витошка на каратата със стилни заведения и ресторанти вече няма да бъде същата. 

LAVELE Garden идва с нова иновативна концепция, извънземни коктейли и нов подход в кулинарните изкушения. 

СНИМКИ: ИВАН КОЛОВОС


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *