Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през април 2024 г.

Месец април вече започна и се вълнуваме да споделим част от най-интересните заглавия, които предстоят да се излъчат по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery.

Започваме с документалния филм „Под повърхността: Спасяването на коралите“, който ще можем да гледаме на Деня на Земята – 22 април, по Discovery, и с него ще се фокусираме върху това колко е важно да се борим за опазването на околната среда. По TLC ще видим любимата ни д-р Ема, която със своя дерматологичен опит лекува успешно всяко заболяване. По Investigation Discovery ще проследим поредицата от 4 епизода „На снимачната площадка: тъмната страна на детската телевизия“, която ще разкрие токсичната и опасна среда зад някои от най-емблематичните детски предавания. По HGTV агентът на недвижими имоти Давина ще запретне ръкави в Долината Хъдсън в Ню Йорк, а Рико Леон, Ким Майлс и Ким Улф ще се съревновават в планината. Нямаме търпение и да разберем кои са звездите, потърсили помощта на любимите ни Дрю и Джонатан Скот в 4-ти сезон на „Звезден подарък“. От Food Network, както винаги, се носят вкусни аромати, благодарение на талантливите шеф готвачи.
По HBO очакваме новия лимитиран HBO сериал „Съпричастният“, базиран на едноименния роман, удостоен с наградата „Пулицър“, на Виет Тан Нгуен, с участието на Хоа Сюанде, носителката на Златен глобус® Санда О и наградения с Oscar® Робърт Дауни Джуниър.



Разбери повече в селекцията ни за най-интересното по телевизионните канали на WBD по-долу.

Под повърхността: Спасяването на коралите, нов документален филм (60) на 22 април, понеделник, 20:00 часа. Океанските коралови рифове са гръбнакът на глобалната екосистема, благодарение на която хората оцеляват. Замърсяването и изменението на климата обаче застрашават това оцеляване. ТРЕЙЛЪР

Съединени златни щати, нова поредица (8×60) от 16 април, вторник, 21:00 часа. Дейв Турин пътува до неизследвани райони на златни находища в Америка, за да открие мини с вековни мистерии и да помогне на обикновени златотърсачи да намерят големи залежи.

Ловци на трофеи, сезон 18 (15х60) от 4 април, чeтвъpтък, 21:00 часа. Дрю Причард е в търсене на нови архитектурни съкровища. Част от находките са комин от средновековно имение и стъклен купол във викториански стил. Какво ли още ще намери?

Търсачи на опали, сезон 7 (20х60) от 28 април, неделя, 22:00 часа. Водени от мечтата да забогатеят, няколко екипажа от безстрашни миньори са на мисия да изровят цяло състояние от опали в някои от най-суровите и отдалечени кътчета на Австралия.


Добре дошли в Платвил, сезон 5 (15х60) от 1 април, понеделник, 22:00 часа.
 Семейство Плат се противопоставят на Оливия, като Мория и Мика водят атаката. Итън е изоставен с братята и сестрите си. Ким и Бари преминават през следващата глава от живота си, докато финализират развода си. Итън и Оливия се преместват в Минесота, за да се съсредоточат върху брака си.

В търсене на още една жена, сезон 5 (13х60) от 13 април, cъбoтa, 21:00 часа. Три нестандартни семейства са в търсене на нова жена.

Kлиника за лоша кожа, сезон 6 (10х60) от 18 април, чeтвъpтък, 21:00 часа. Д-р Ема Крейторн успява да излекува пациенти след провала на други лекари. Със своя дерматологичен опит д-р Ема не се страхува да се захване за работа независимо от състоянието на заболяването и холистично диагностицира и лекува както симптомите, така и причината.

Странният случай на Наталия Грейс, сезон 2 (6х60) от 28 април, неделя, 21:00 часа. Втори сезон на „Странният случай на Наталия Грейс“ предлага ексклузивен достъп до интригуващата история през погледа на Наталия Грейс Барнет и как тя се изправя директно срещу обвиненията на бившите си осиновители Майкъл и Кристин Барнет.

На снимачната площадка: тъмната страна на детската телевизия (4х60) от 7 април, неделя, 22:00 часа. Новата документална поредица от четири части на Investigation Discovery разкрива токсичната и опасна среда зад някои от най-емблематичните детски предавания от края на 90-те и началото на 2000-те години. Зад оптимистичното екранно присъствие се крие една коварна среда, изпълнена с тормоз, сексизъм, расизъм и динамика, неподходяща за непълнолетните звезди и екип. ТРЕЙЛЪР


Тук живее злото, сезон 8 – част втора (10х60) и сезон 9 – част първа (10х60) от 2 април, вторник, 22:00 часа.
 Истински истории за живота рамо до рамо със социопати, които отначало изглеждат добри и мили, но скоро излизат признаци, че са наистина зли и извършват ужасяващи престъпления.

Убийство в петък вечер, сезон 3 (8х60) от 8 април, понеделник, 22:00 часа. В цялата страна гимназиалният футбол обединява малките градчета. Но след едно ужасяващо убийство общността никога повече няма да бъде същата.

Джак и Кели Озбърн: нощта на ужасите, ново (1х120) от 13 април, събота, 22:00 часа. Джак и Кели Озбърн започват ужасяващо тридневно разследване на „Куин Мери“. Какво ще намерят на обитавания от духове океански кораб?

Нощта на ужаса на Джак Озбърн, нова поредица (5х60) от 20 април, събота, 22:00 часа. Изследователят на паранормални явления Джак Озбърн проучва най-страховитите дестинации в Америка заедно със семейството си и най-близките си приятели.

Изгубените жени от магистрала 20, нова поредица (3х60) от 21 април, неделя, 22:00 часа. Местна журналистка разкрива запечатан съдебен документ и открива редица изчезнали и убити жени в пустинята на Орегон и убиец, използвал пуст участък от магистрала, за да скрие мрачни тайни.

Вечерен арест, нова поредица (6х30) от 24 април, сряда, 22:00 часа. Присъедини се към полицаите, които се справят с лудостта след свечеряване.


Потенциалът на малкото градче, нова поредица (8х60) от 4 април, четвъртък, 23:00 часа.
 Долината Хъдсън в Ню Йорк има какво да предложи и местният агент по недвижими имоти Давина работи със строителя Кристин, за да трансформират достъпните къщи в района в красиви домове и да сбъднат мечтите на своите клиенти.

Съревнование в планината, нова поредица (6х60) от 12 април, петък, 23:00 часа. Битката се мести в планините! Рико Леон, Ким Майлс и Ким Улф са наставници на три екипа от талантливи бъдещи реноватори и всеки отбор ще има шест седмици и $100 000, за да преустрои западнал планински дом и да се състезава за парична награда от $50 000!

Какво е намислил Лил Джон?, сезон 2 (8х60), от 30 април, вторник, 22:00 часа. Лил Джон си партнира с интериорния дизайнер Анитра Мекадон, за да предизвика собствениците на жилища с невероятни трансформации, които надхвърлят и най-смелите им мечти.

Звезден подарък, сезон 4 (16х60), от 29 април, понеделник, 22:00 часа. Дрю и Джонатан Скот помагат на американски звезди да засвидетелстват благодарността си към близките си, като ремонтират домовете им.

Изкупуване на квартала, нова поредица (2х60), от 20 април, събота, 23:00 часа. Комедиантът Майк Епс и съпругата му Кира купуват няколко жилища в квартала, в който Майк е израстнал, в Индианаполис, а целта им е да върнат чара, общността и характера на мястото.

Ремонти в диви условия, нова поредица (8х60), от 22 април, понеделник, 23:00 часа. Грант и Линси Къмингс, обновяват своите семейни сафари лагери в Африка. Разположени дълбоко в Замбия, те се сблъскват с интензивно време, диви животни и транспортни кошмари, докато се стремят да завършат проектите си преди деня на откриването.

Dinner: Impossible, сезони 9 и 10 от 7 април, неделя, 18:00 часа. За всяка привидно невъзможна мисия домакинът Робърт Ървайн трябва да приготви необикновено ястие, използвайки ограничени ресурси. От джунглите на Хаваите до улиците на Sin City, Робърт се бори със стихиите и с часовника, за да достави храна от световна класа.



Beat Bobby Flay (Пребори Боби Флей), сезон 33 от 15 април, понеделник, 18:00 часа. Талантливи готвачи се борят за шанса да победят шеф Боби Флей. Един е избран да се състезава срещу Боби на собствената му арена и да го предизвика с изненадващо ястие.

Wildcard Kitchen, нова поредица от 24 април, сряда, 18:00 часа. Звездите от Food Network ще се съревноват в състезание по готвене, което се провежда през нощта, а готвачите залагат собствените си пари на картата. Във всеки епизод трима готвачи-звезди играят един срещу друг, за да докажат готварското си майсторство и да приберат печалбата.

Save the Leftovers, нова поредица от 22 април, понеделник, 18:55 часа. Двама професионални готвачи се изправят един срещу друг, за да спасят остатъците от храна от истински семейства и да ги превърнат в ястия с ресторантско качество. Главният готвач Антония Лофасо е домакин, а гостите – знаменитости са жури и помагат при избора на победителя, който ще си тръгне с $10 000.

Съпричастният, нов лимитиран HBO сериал от 15 април, понеделник, 21:00 часа. Базиран на едноименния роман, удостоен с наградата „Пулицър“, на Виет Тан Нгуен, „Съпричастният“ е шпионски трилър и междукултурна сатира за борбата на един комунистически шпионин с френско-виетнамски произход през последните дни на войната във Виетнам и неговия нов живот като бежанец в Лос Анджелис, където научава, че шпионските му дни не са приключили. Книгата е налична у нас благодарение на издателство „Кръг“.

Диада, 4 април, четвъртък, 21:00 часа. Дида е на 16, живее в малък град и има голяма мечта – да замине при майка си в Америка, където да учи рисуване. Животът ѝ се преобръща, когато разбира, че разполага с броени часове, за да събере сериозна сума пари за самолетния билет. Дори и най-добрата ѝ приятелка Ива не може да помогне, а проблемите в училище правят задачата още по-сложна.

Възмъжей, 6 април, събота, 21:00 часа. Mалкото синьо хапче, познато като Виагра, променя живота на милиони по света през последните няколко десетилетия, като помага за облекчаване на страданието от мъжката импотентност. Години преди да се появи на пазара обаче, група обикновени уелски мъже на средна възраст смело участват в едно от първите клинични изпитвания на непознатото лекарство.

Котките, 28 април, неделя, 19:05 часа. Базиран на едноименния мюзикъл от Андрю Лойд Уебър, филмът на носителя на Oscar® Том Хупър се появява близо четири десетилетия по-късно. На сцената Хупър събира световни знаменитости като Джуди Денч, Иън Маккелън, Джеймс Кордън, Идрис Елба и поп звезди като Тейлър Суифт и Джейсън Деруло. Филмът ни разказва познатата история за специалния бал на котешкото племе Джеликъл, което се събира веднъж годишно, за да посрещне своя вожд.

Гласът ми се чува: Академия Хил-Фрийдман, 4 април, четвъртък, 22:30 часа. Стоплящ сърцето документален филм за група гимназисти, която взема участие в уникална колаборация с местни музиканти.

Животът и смъртните случаи на Робърт Дърст, сезон 2 от 23 април, вторник, 21:00 часа. Поредицата вади на бял свят задълго погребана в полицейски архиви информация за серия от неразкрити престъпления. Основният заподозрян за тях е Робърт Дърст – издънка на притежаващата милиарди нюйоркска фамилия Дърст.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *