Днес е премиерата на 6-ти сезон на „По американски“ в HBO Max

Спортната драма, вдъхновена от живота на НФЛ-звездата Спенсър Пейсингър, разказва историята на футболиста Спенсър Джеймс (Даниел Езра) от дните му в гиманзия Crenshaw High до първата му година в университет Golden Angeles University, която проследихме в миналия сезон.

В първи епизод, 15 месеца след събитията от края на 5-ти сезон, Спенсър се тревожи за завръщането на Оливия в Лос Анджелис, след като призна любовта си към нея само миг преди тя да се качи на самолета за Лондон. Освен за връзката си, Спенсър се притеснява и за способността си да остане концентриран за възможността да влезе в НФЛ. Това отново поставя Джордан Бейкър (Майкъл Евънс Белинг) в сянката на Спенсър на терена и може да повлияе на приятелството им извън него.

ВНИМАНИЕ: СПОЙЛЕРИ ЗА 5-ТИ СЕЗОН!

Ще разберем и дали ще има сватба, след като Лейла (Грета Ониеогоу) прие предложението на Джордан във финала на пети сезон. Ако се оженят, това няма да е първата сватба за Джордан. В трети сезон бракът му с бившата му приятелка Симон беше анулиран, след като двамата се ожениха тайно във Вегас през лятото. Сега Хикс е главният герой на спинофа „По американски: Завръщане у дома“, който е подновен за трети сезон.

Това е и първият сезон без Джей Джей Паркър (Хънтър Клаудъс) и треньора Били Бейкър (Тей Дигс). В шокиращия 11-ти епизод от пети сезон Били умира, докато спасява един от своите играчи след автобусна катастрофа.

Първи епизод от 6-ти сезон на спортния драматичен сериал „По американски“ е достъпен за гледане в HBO Max.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *