Гледаме “I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън” в HBO Max

“I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън” е мощно и триумфално честване на несравнимата Уитни Хюстън. Пълнометражният филм, режисиран от Каси Лемънс, написан от номинирания за Оскар® Антъни Маккартън, продуциран от легендарния музикален мениджър Клайв Дейвис и с участието на носителката на награда БАФТА® Наоми Аки, вече е наличен за гледане в стрийминг платформата HBO Max.

Как хористка от Ню Джърси се превръща в една от най-продаваните и награждавани певици на всички времена? Това 148-минутно пътешествие през живота и кариерата на Уитни Хюстън отвежда зрителите на вдъхновяващо, трогателно и емоционално пътуване. Филмът включва оригинални песни на певицата, както и емблематични моменти от живота ѝ, като първата ѝ телевизионна изява, участието ѝ в шоуто на Опра Уинфри и приемането на главната женска роля във филма „Бодигард“. ТРЕЙЛЪР

Режисьор на биографичния филм е Каси Лемънс, сценарист е номинираният за „Оскар“ Антъни Маккартън (сценарист на „Бохемска рапсодия“, „Най-мрачният час“ и „Теорията на всичко“ и др.), продуцент е легендарният музикален мениджър Клайв Дейвис, а в главната роля е носителката на награда БАФТА Наоми Аки.

Филмът е безкомпромисен портрет на сложната и многолика жена зад гласа, който всички почитаме. Пътешествие през новаторския живот и кариера на Хюстън, с разтърсващи изпълнения и саундтрак от най-обичаните хитове на музикалната икона, каквито не сте чували досега. Искате ли да танцувате?


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *