Най-добрият риболовен магазин във Велико Търново отпразнува 1 година

Риболовният магазин „Янтра Фишинг“ отвори врати преди малко повече от 1 година на големия църковен празник Благовещение с тържествено освещаване от отец Георги. На събитието присъстваха над 80 души, които след церемонията с нетърпение влязоха да разгледат разнообразието от риболовни принадлежности, стръв и захранки. Още от самото начало магазинът спечели първите си почитатели с голямото разнообразие от риболовни артикули. „Янтра Фишинг“ радва всички любители на риболова с богата гама от продукти за различните видове риболов.

Обектът се намира на удобно място, между „Лидъл” и „Практикер”, на улица „Народни Будители”18. Непосредствено до него е разположен обширен безплатен паркинг.

ТОВА, КОЕТО ОТЛИЧАВА „ЯНТРА ФИШИНГ“, СА ПРОДУКТИТЕ НА РЕНОМИРАНИ

БРАНДОВЕ като: Timarmix, Fox, Matrix, Relax, Ryobi, Smax и др.

Само тук в старата столица се предлагат и изделия на известните унгарски марки Haldorado и Team Feeder by Dome Gabor, чийто създател е самият Дьоме Габор – световният шампион по метод Фидер риболов за 2019 г.

Също така магазинът залага и на родното, предлагайки цялата гама от продукти на марката Smax, популярна както в България, така и отвъд нашите граници – в Румъния, Унгария, а от миналата година и в Словения, като се е наложила с високото си качество и същевременно на достъпна цена.

В магазина можете да откриете продукти на марката GMS Carp, произведени във Велико Търново от отбора по шаранджийски риболов Bolyari Carp Team, които са носители на множество купи от национални състезания.

За удобство на своите клиенти магазинът разполага и с онлайн магазин:

www.yantrafishing.bg, от който клиентите могат да правят поръчки и да получават избраните продукти на място в магазина или до избран от тях адрес или офис на спедитор в цялата страна. Поръчки могат да се правят и от Фейсбук страницата на магазина: Yantra Fishing – Риболовен Магазин Велико Търново.

Основателите на най-добрият риболовен магазин във Велико Търново са млади и запалени риболовци, заредени с множество идеи и ентусиазъм и не крият това, че този магазин е сбъдната тяхна мечта. Те споделят, че планират през месец май голяма кампания за зарибяване на различни зони на река Янтра с шаран и каракуда, което ще е част и от организирано почистване от боклуци зоните около реката. Събитието ще се организира заедно със още няколко спортни клуба от околията и се очаква да събере стотици ентусиасти и природолюбители.

Екипът на „Янтра Фишинг“ ви пожелава наслука!


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *