Digital Annual Summit: Конференцията за дигитален бизнес ще се проведе на 28 ноември

На 28 ноември 2023 г. за осма поредна година ще се проведе Digital Annual Summit – конференцията за дигитални технологии, бизнеси, маркетинг и медии, организирана от сп. Enterprise. Форумът ще се състои в Interpred WTC-София с начален час 9.30 ч.
Водещи експерти в сферата на дигиталния маркетинг и бизнес, комуникациите, медиите и технологиите ще представят актуалните тенденции в дигиталния свят, накъде ни водят технологичните промени и как се отразяват на бизнесите.


Участниците в събитието ще научат повече за:
-новостите в социалните мрежи;
-подходите за персонализация и автоматизация;
-развитието на нови технологии;
-влиянието на изкуствения интелект (AI) върху дигиталните бизнеси;
-динамиката в дигиталния маркетинг.
В две практически дискусии лекторите ще покажат на публиката какви са възможностите за взаимодействие на дигиталните медии с бизнеса и как се изгражда успешна и ефективна стратегия за комуникация.


Digital Annual Summit се наложи като едно от най-разпознаваемите събития за дигитални бизнеси в последните години. В предишните издания на конференцията тя е посетена от повече от 750 участници, а като лектори в събитието са участвали над 80 души.
Повече информация за събитието и подробности за регистрация: https://digitalsummit.enterprise.bg


Имиджови партньори: Stenik, SuperHosting.BG

Партньори: Netinfo, Devin, Spetema, Българска стопанска камара, Българската асоциация на комуникационните агенции, Българската асоциация на ПР агенциите, Браншова камара на дървообработващата и мебелна индустрия, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

Дигитални маркетинг партньори: SEOMAX, Design Expert


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *