Boucheron Quatre – едно истинско парфюмно съвършенство за дамите с вкус и стил

Луксозните и маркови парфюми винаги са били неразделна част от бляскавата визия на стилната и класна дама. Не би могло да бъде друго – оригиналните есенции действително въплъщават у себе си всичко необходимо, за да накарат една жена да се почувства перфектно в кожата си. Разбира се, на пазара се среща цяло изобилие от атрактивен избор на продукти, но със сигурност ароматът Boucheron Quatre е един от най-търсените и предпочитаните от дамската аудитория.

Изобщо не бива да ви озадачава този факт. Марката Boucheron от години непрестанно защитава едно от челните места в парфюмерийния свят. Изтънчените есенции, лансирани от бранда, действително светкавично се превръщат в любимите парфюмни аксесоари на всяка дама, докоснала се до съвършения им аромат. Главната дейност на марката, разбира се, е съсредоточена именно в производството и лансирането на вдъхновяващи маркови есенции, които по нищо не отстъпват дори и на най-известните и купувани парфюми в парфюмерийната световна история.

Boucheron Quatre е може би най-известният ароматен шедьовър на марката – още със самото си излизане успява да прикове погледите и да задържи вниманието на аудиторията. Почитателите на есенцията споделят, че още с първото впръскване този аромат трайно и категорично се превръща в любимо ухание. Едва ли има дама, която, веднъж изпробвала есенцията, да не иска да я причисли към личната си козметична колекция. Разбира се, зад небивалия успех на аромата стои неуморният труд на парфюмните дизайнери, отговорни за съчетаването на различни висококачествени съставки в съдържанието му. Във връхните нотки на есенцията долавяме неустоимия аромат на акордите от черен касис и горчив портокал, едновременно допринасящи за свежестта и пикантността на парфюма. В средните нотки дизайнерите са се спрели на уханието от арабски жасмин и роза за още повече нежност и женственост. Достигайки до базисните акорди, съзнанието ни бива завладяно от аромата на дървесни акорди и мускус за още повече плътност.

В никакъв случай няма да сгрешите, ако изберете точно това ухание за допълнение на ароматната ви колекция. Категорично ще останете повече от възхитени и влюбени в есенцията.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *