Спестете с над 30% с промоциите на РЕФАН! Ето как да се борите със стареенето изгодно

Родната компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България, която е неколкократен победител в различните категории в конкурса „Любима марка на българския потребител“, продължава да предлага голям набор от своите продукти на привлекателни промоции, с които можете да спестите до над 30% от цената им.

В една от тези промоции откриваме 3 от продуктите от серията „Olive“.
Комплектът съдържа дневен и нощен крем, както и околоочен крем. И трите кремчета са страхотен жокер в борбата срещу стареенето. Цената им по отделно е 10 лева, но в момента могат да бъдат закупени в комплект само за 20 лева, като по този начин на практика получавате единият продукт напълно безплатно. 

Ето и малко подрoбности за свойствата на продуктите от серията „Olive“:

Управлявани от биологичния часовник, клетките на нашата кожа стават жертва на неизбежния феномен – стареенето. С напредване на времето клетъчният метаболизъм и комуникацията на клетките се забавят, тъканите се втърдяват, кожата се дехидратира и губи еластичност, всичко това води до образуването на бръчки. Иноваторите на фирма REFAN са разработили серията „OLIVE” с натурални активни съставки: масло и екстакт от маслина, които съчетават цялостна грижа при борба със стареенето.

Масло от маслина: едно от най – древните средства за запазване на красотата. Използването му датира от преди 5000 години и се свързва с името на Клеопатра. Най-ценното му качество е високото съдържание на витамин Е и антиоксидантните му свойства. Това го прави прекрасно средство за борба със свободните радикали и преждевременното стареене на кожата.

Екстракт от маслина: добива се от маслинови листа, той е 100% натурален и съдържа висок процент флавоноиди. Укрепва имунната система, предпазва кожата от свободните радикали и има анти-алергичен ефект. Маслиновото дърво има естествена уникална защитна система, която се дължи на вещество наречено олеуропеин. То се съдържа в листата и представлява полифенол с горчив вкус, действа противовъзпалително, регенериращо и е ефикасен антиоскидант.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *