Трикове за купуване на евтини самолетни билети

Уеб сайтовете, списанията, разказите на приятели, често ни вдъхновяват да мечтаем за далечни дестинации и предизвикват страст към пътешествия. Интересното е, че не всички от тези полети се изпълняват от националната авиокомпания на дадената дестинация. Първото нещо, което трябва да знаете за намирането на евтин полет е, че няма магически трик за това. Често авиолиниите правят различни спирки в страна по пътя към вашата дестинация. Тези маршрути с прикачване могат да ви помогнат да спестите пари и може би дори да предложат по-добро изживяване по време на полет, съветват от airtickets.bg.

  1. Търсете полети на чужди национални превозвачи.

Например Emirates лети от Ню Йорк JFK до Милано и от Ню Йорк до Атина, но и двата полета след това продължават до Дубай в Обединените арабски емирства, където е базиран превозвачът. Сделките изобилстват в тези сектори на полети поради конкуренцията между авиокомпаниите. Така може да получите по-добър и изгоден продукт за полет.

  • Бъдете гъвкави с вашите дати и часове на пътуване. Цените на самолетните билети варират значително в зависимост от деня от седмицата, времето от годината и предстоящите празници, като Коледа, Нова година, Деня на благодарността или Четвърти юли. С две думи, ако ще летите, когато всички летят, тогава вашият билет ще струва повече.
  • Бъдете гъвкави с вашите дестинации. Ако не можете да бъдете гъвкави, когато летите, поне бъдете гъвкави с това къде летите. Най-добре е да сте и двете, но ако наистина искате да спестите най-много пари и да получите евтин полет за пътуването си, поне трябва да сте гъвкави с едното или другото.
  • Следете за специални оферти. Преди да започнете да търсите конкретни полети, уверете се, че сте се абонирали за някои бюлетини. Присъединяването към пощенския списък за авиокомпании и уебсайтове за сделки в последната минута ще ви даде достъп до абсолютно най-добрите оферти.
  • Проверете в различни търсачки. За да намерите най-добрата сделка, трябва да търсите в множество уебсайтове.
  • Търсете цени на билети за индивидуални пътници.Ако пътувате с приятели или семейство, не търсете и не купувайте няколко билета наведнъж. Авиокомпаниите винаги показват най-високата цена на билета в група билети, което означава, че в крайна сметка ще платите повече пари.
  • Резервирайте рано (но не твърде рано). Цените на самолетните билети продължават да се покачват колкото повече наближавате заминаването, но има приятно място, когато авиокомпаниите започнат или да намаляват, или да увеличават тарифите въз основа на търсенето. Не чакайте до последната секунда, но и не резервирайте много, много предварително.

 

Намирането на евтин полет означава да бъдете гъвкави и креативни. Може да отнеме известно усилие, но сделките са налице, ако желаете да ги разгледате.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *