Новият „Малки сладки лъжкини: оригинален грях“ с премиера в HBO Max на 28 юли

„А“ се завръща в подновената тийнейджърска драма 

 

Сериалът Max Original,  „Малки сладки лъжкини: първороден грях“, ще дебютира в четвъртък, 28 юли, с първите си три от общо десет епизода. Два нови епизода ще последват на 4 и 11 август, като последните три серии ще са достъпни в стрийминг платформата на 18 август. Трейлър: https://youtu.be/Z4XAbdVqF4I

 

 

Тандемът зад новия оригинален Max сериал са изпълнителния продуцент и сценарист Роберто Агире-Сакаса („Ривърдейл,“ „Смразяващите приключения на Сабрина“) и ко-изпълнителения продуцент и сценарист Линдзи Калун Бринг („Смразяващите приключения на Сабрина“). Тийнейджърската мелодрама запознава зрителя с ново поколение лъжкини, които са преследвани от „А“ – маскиран убиец, който ги преследва със съобщения и заплахи да разкрие греховете на техните майки, както и за техните собствени.

 

Преди двадесет години поредица от трагични събития разтърсват работническото градче Роузууд. В днешно време, нова група тийнейджърки – следващо поколение малки лъжкини се оказват преследвани от неизвестен нападател и са принудени да платят за тайния грях, извършен от родителите им преди две десетилетия… както и за собствените си прегрешения.

Озоваваме се на километри от Роузууд, но в рамките на съществуващата вселена от сериала „Малки сладки лъжкини“ от 2010 година – този път в друг град и с ново поколение малки лъжкини.

 

Актьорския състав на подновения сериал включва Бейли Мадисън, Чандлър Кини, Зария, Малия Пайлс и Мая Рефико играят ролята на новото ни поколение Лъжци. В сериала участват още Малори Бехтел, Шарън Лийл, Елена Гуд, Леа Салонга, Ерик Джонсън и Алекс Айоно.

 

„Малки сладки лъжкини: първороден грях“ е продуциран от Muckle Man Productions на Роберто Агире-Сакаса и Alloy Entertainment („Клюкарката“, „Малки сладки лъжкини“, „Дневниците на вампира“, „Ти“) в сътрудничество с Warner Bros. Television. И. Марлийн Кинг (разработила оригиналния „Малки сладки лъжкини“), Майкъл Граси, Каролайн Барон и Лесли Моргенщайн от Alloy и Джина Джироламо също са изпълнителни продуценти на сериала, който е базиран на поредицата бестселъри от книги на Сара Шепърд, издадени от Alloy Entertainment.

 

Оригиналната поредица „Сладки малки лъжкини“ също е достъпна за гледане в HBO Max, където феновете й могат да си припомнят историята, преди да запознат да гледат новия сериал.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *