Sea Dance Festival започва с висока скорост – Senidah ще пристигне със световноизвестните трап звезди!

След съобщението по-рано тази седмица, че глобалните хитмейкъри Shouse и Mahmut Orhan идват на Sea Dance, най-големият черногорски фестивал набра скорост и излезе с още страхотни имена, изграждайки едно от най-впечатляващите си издания досега! Списък от силни регионални изпълнители, водени от най-известната женска трап звезда на Балканите, Senidah, потвърдиха пристигането си на плажа Buljarica от 26 до 28 август. Освен Senidah, списъкът включва Crni Cerak, широко обожаваната Mimi Mercedez и свежи нови изпълнители Tam, Micka Lifa и Da Wreck. Заедно с вече обявените хедлайнери Nina Kraviz, Anfisa Letyago, Ana Đurić Konstrakta, Kalush Orchestra и Dubioza Kolektiv, носителят на наградата за най-добър европейски фестивал затвърди позицията си на най-големия фестивал и туристическа атракция на черногорското крайбрежие това лято.

 

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=zitCoZfsx7E&feature=youtu.be

 

Senidah, безспорната кралица на trapa и една от най-търсените звезди в региона, отново след грандиозно представяне на Main Stage на EXIT Festival ще обедини региона с хитовете си на най-голямото парти на лятото в Булярица. Новата трап и rap сензация Crni Cerak идват в тюркоазения залив с хитове като: “CC1” и “CC2”, които продуцираха за филма “Južni Vetar”, но и ново парче “CC3”, което направиха премиерно на EXIT карайки десетки хиляди фенове да подскачат на всеки ритъм. Мощните бас линии и противоречивите текстове на рапърката Mimi Mercedez ще запалят атмосферата на Sea Dance Festival, а траперката Micka Lifa носи свежо звучене и забележителни сингли като: „Njiham“, „Naturale & Pure“, „Flajke“, и Kardio“.

 

Изгряваща поп звезда и талантлива певица и текстописец Там, водещият глас на ново поколение, ще накара Sea Dance да отскочи до парчета от нейния дебютен EP „Refleksija“ и добре познати песни като „Žad“, „Brži od svega“, „Infierno“ и „Aj ćao“, както и новия летен хит сингъл „Pogana“. Черногорски съпорт екип се присъединява към регионалния трап и рап състав – младата хип-хоп група от Bar, Da Wreck, която ще издуха публиката далеч с песни от албумите „Crkvice“ и „Sedam“, както и синглите „Grizeldisimo“ и „Naše Djelo“.

 

Освен този страхотен трап и хип-хоп състав, тазгодишното издание на фестивала Sea Dance, който ще се проведе от 26-ти до 28-ми август, ще включва и предварително обявени изпълнители от цяла Европа и региона: лидери в глобалната електронна музика сцена, Nina Kraviz и Anfisa Letyago, хитмейкърите Shouse и Mahmut Orhan, най-търсената музикална група на Балканите Ana Đurić Konstrakta, победителите от Евровизия KALUSH Orchestra и една от най-големите групи в региона през последното десетилетие Dubioza Kolektiv.

 

Ограничен контингент фестивални билети на цена подарък от 34€ и отстъпка от цели 40% се продават до изчерпване на количествата. Билетите се предлагат на сайта на фестивала.

 


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *