Климатолечение, горска терапия и активности на открито през летния сезон в Пампорово и хотелски комплекс Перелик 5*

Следвайки тенденциите за все по-нарастваща необходимост от грижа за здравето, Пампорово възражда региона като дестинация за климатолечение, възстановяване, укрепване и подсилване на имунната система, в унисон с природните ресурси.
На територията на курорта гостите могат да се включат в активна седмична програма „Горска терапия“ с ежедневни разнообразни пешеходни и вело турове. В приключенски парк „Язовира“ са обособени зони за активности и релакс.

Всички посетители могат да се
възползват от атракциите, подходящи както за деца, така и за възрастни – въжена градина,
нинджа парк, фитнес на открито, риболов, детски тролей, спускане с туби, разходка с колела и много други.

Емблематичният за Пампорово хотелски комплекс Перелик 5* разполага с модерен
медицински център, част от Body & Soul Spa Lounge, който предлага на своите гости активни програми и процедури за профилактика и възстановяване, базирани на био енергията на околната среда, високи нива на отрицателна йонизация и фитонциди, кристално чист въздух, тишина и спокойствие.

В петзвездния комплекс са интегрирани нови технологии за пречистване на водата и
въздуха, посредством разположени концентратори на анионен кислород. Новата
технология е ефективна в борбата с вредните вируси и бактерии и осигурява здравословна и
безопасна среда както за почивка, така и за организиране на конгресни прояви от всякакъв тип. Конгресен център Перелик е разположен на площ от 2 700 кв.м. и представлява добре планиран и осигурен на най-високо техническо ниво комплекс от 5 зали с общ капацитет от 1100 места.

Един от най-големите специализирани паркове за планинско колоездене в региона „Велопарк Пампорово“ предлага голямо разнообразие от трасета и маршрути за планинско колоездене с различно ниво на трудност, напълно оборудван гардероб за наем на велосипеди и екипировка, както и подготвени вело водачи, които помагат за първи стъпки в „маунтин байка“ или за
затвърждаване на уменията.

През уебсайтът на курорта могат да бъдат направени директни резервации за хотелско
настаняване в хотел Перелик 5* и за допълнителни услуги /лифт карти и наем на велосипеди/ с атрактивни отстъпки.

За поредна година Πaмпopoвo e нoминиpaн в престижния международен ĸoнĸypc нa World Ski Awards зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2022 година“. Всички могат да подкрепят Пампорово като гласуват на: https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2022.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *