На гребена на вълната с REFAN

REFAN България отново е в крак с летния сезон и предлага куп промоция на подаръчни комплекти, които да изключително атрактивни и на изгодни цени.

SEA WAVES на REFAN със сигурност е от онези продукти, без който не трябва да прекарвате лятната си почивка.

Ако вече сте на плажа, SEA WAVES на REFAN се грижи кожата ви, като я хидратира и омекотява. Ако ли пък не, то продуктите от серията ще ви доближат до морския бриз и прохлада.

Козметиката от серията SEA WAVES на REFAN съдържа екстракт от кафяви морски водорасли, богати на минерали, микроелементи и витамини. Тя въздейства върху сетивата със свежото си ухание на лято, море и галещите му талази.

SEA WAVES /разгледай цялата серия/ предлага козметика за лице, ръце, коса и тяло, а екстрактът от морски водорасли в състава й нежно се грижи за кожата, като й осигурява необходимата хидратация след слънчевите лъчи и изсушаването от солената вода. Завладяващият аромат на продуктите превръща използването им в истинско удоволствие. Копринената кожа е допълнителна екстра къс усещането.

Какво съдържа подаръчния комплект:

Кремът за тяло (200 ml) и ексфолиантът (240ml) даряват със свежо ухание – спомен за морето. Първият продукт хидратира кожата, а вторият – почиства мъртвите клетки и придава младежки и свеж вид на тена.

Грижата за тялото е застъпена и от шампоан и душ- гел 250 ml, предназначен за всекидневна употреба и са подходящ за всеки вид кожа.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *