КАЗВАМЕ „ДА“ НА НЕ! – НАЙ-НОВАТА СТРАХОВИТА МИСТЕРИЯ НА ДЖОРДАН ПИЙЛ САМО В КИНАТА ПРЕЗ ЮЛИ

Какво е зло чудо?

С предишните си два филма – Бягай! и Нас, носителят на „Оскар“ режисьор и сценарист Джордан Пийл разби и преосмисли формата на модерния хорър, нареждайки се сред най-големите и уважавани имена в жанра. Сега той предефинира облика на „лятното кинозабавление“ с най-новия си попкултурен кошмар – „експанзивния хорър-епос“ Не!.

Филмът ще ни отведе до малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чийто колоритни обитатели стават свидетели на странно и смразяващо откритие. Какво е то, и каква е истината за страховитата мистерия, която ще се разкрие, ще разберем само в кината през юли, а част от уликите са скрити във вълнуващия първи трейлър.

Освен интригуваща история, Не! ще предложи на зрителите в киносалона и впечатляваща визия. Филмът е заснет с IMAX камери на 65 мм. лента от номинирания за „Оскар“ оператор Хойте ван Хойтема (Дюнкерк), който е работил с режисьори от ранга на Томас Алфредсон, Дейвид О. Ръсел, Спайк Джоунз, Сам Мендес и Кристофър Нолан.

Не! събира отново Джордан Пийл с носителя на „Оскар“ Даниел Калуя (Бягай!, Юда и черният Месия), към когото се присъединяват Кики Палмър (Да свалиш Уолстрийт) и номинираният за „Оскар“ Стивън Юн (Минари). Във филма участват още Майкъл Уинкот, Барби Ферейра, Брандън Переа, Рен Шмид, Дона Милс и др.

Режисьор и сценарист на Не! е Джордан Пийл, който е и продуцент, наравно с Иън Купър (Кендимен).

Разкриваме мистерията на Не! от 22 юли само в кината.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *