Здравословните дъвки XYLITOL подкрепят Ozone Christmas Bazaar

Измислихте ли вече подаръци за семейството и приятелите? Или още се чудите какви да бъдат? Не оставяйте всичко за последния момент! 

На 05.12 (неделя) Ozone Skybar и Angel Events отново ще обединят сили в Ozone Pop-up Christmas Bazaar: Arts, Crafts, Brunch & Cocktails. Коледният Базар има за цел да събере на едно място, актуалната работа на творци, артисти и вече доказали се модни дизайнери в най-високия бар в цяла София, на 29-ия етаж на знаковия Grand Hotel Millennium Sofia. Ozone Skybar & Lounge ще се преобрази в бутиков магазин за коледни подаръци, от който ще имате възможност да закупите коледни играчки за вашата елха, уникални подаръци, с които да зарадвате Вашите близки, бутикови кутии с лакомства, аксесоари, бижута и дрехи.

Докато търсите подходящия подарък сред разнообразните произведения на български творци и артисти, ще можете да се насладите на любимия Ozone брънч в облаците и изкусителни коледни коктейли. 

Програма:

11:00 – 19:00 – Тематичен Коледен pop-up базар

11:00 – 16:00 – Любимият брънч над града

14:00 – 18:00 –  Коледно с DJ Ray Bon

Във връзка с изискванията, наложени от здравните власти, с оглед Вашата безопасност и тази на нашите служители, считано от 21.10.2021 г. влиза в сила следното изискване:На всички гости на Grand Hotel Millennium Sofia и посетители на Ozone Skybar & Lounge ще бъде поискан:

● сертификат за пълен курс на ваксинация;

● сертификат за преболедуване (валиден 6 месеца);

● отрицателен резултат от PCR тест (валиден 72 часа);

● отрицателен резултат от антигенен тест (валиден 48 часа);

За най-актуалните мерки при посещение на заведенията в Grand Hotel Millennium Sofia, следете сайта на хотела: https://bit.ly/3FSFcUu и профилите ни в социалните мрежи.

Благодарим Ви за разбирането.

За резервации:

📱 088 325 3600

📧 ozone@ghms.bg

📍 89B Vitosha Blvd., Floor 29, Grand Hotel Millennium Sofia


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *