Просто ей така- нова глава от „Сексът и градът “ идва у нас на 9-ти декември в HBO GO

Оригиналната Маx поредица „Просто ей така – нова глава от Сексът и градът“ ще има своята премиера в България заедно със световната си. Изпълнителен продуцент на поредицата е Майкъл Патрик Кинг. На премиерната дата ще бъдат достъпни първите два епизода, а следващите осем – по един всеки следващ четвъртък.

Оригиналният Max сериал „Просто ей така…“ бележи нова глава от новаторския сериал на HBO „Сексът и градът“. Изпълнителен продуцент на шоуто е Майкъл Патрик Кинг, който е и режисьор на двата пълнометражни филма, посветени на живота на четирите приятелки. Продължението на сериала проследява Кари (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис), докато се ориентират в сложната реалност на живота и приятелството на едни жени на прага на петдесетте.

Снимките на сериала текат в момента в Ню Йорк с обявения до момента допълнителен актьорския състав в лицето на Сара Рамирес (Анатомията на Грей), Сарита Чоудхури (Кама сутра: приказка за любовта), Никол Ари Паркър (Буги нощи) и Карън Питман (The Morning show). Ще видим и познати лица като Марио Кантоне, който се завръща в ролята на Антъни, Дейвид Айгенбърг като Стийв, Евън Хендлър като Хари и разбира се, Крис Нот като Тузара. „Просто ей така…“ запечатва и последната роля на обичания актьор Уили Гарсън, който успява да се въплъти като в Станфорд, макар и само в един епизод.

Изпълнителни продуценти на продължението са Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис, Синтия Никсън, Джули Ротенберг, Елиса Зурицки, Джон Мелфи и Майкъл Патрик Кинг. Сценаристи са Кинг, Саманта Ърби, Рачна Фручбом, Кели Гоф, Джули Ротенберг и Елиса Зурицки. Поредицата на HBO „Сексът и градът“ е създадена от Дарън Стар и е базирана на книгата „Сексът и градът“ на Кандис Бушнел.
В стрийминг платформата HBO GO са достъпни за гледане всички епизоди от шестте сезона на „Сексът и градът“, както и филмите Сексът и градът 1 и 2.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *