Дъщерята на Мисис България Яна Средкова покорява художествени върхове

Пореден повод за гордост в семейството на Мисис България Яна Средкова донесе нейната красива дъщеря, която видимо има усет към изкуството и детайла.

Александра постигна забележителен успех на „Националният младежки конкурс за изящни изкуства, пеиложни изкуства и дизайн“, а само преди броени часове бе церемонията по награждаване на отличените участни.

От 361 творби на различни младежи, Александра бе отличена с първо място в Тревненската школа и трето място в цяла България с иконата на Архангел Михаилс 24 каратово златно покритие. Въпреки краткият краен срок, дъщерята на Яна Средкова се е справила повече от перфектно.

Мисис България Яна Средкова не скри вълнението си и сподели, че е много горда майка и се радва за успехите на дъщеря си. Тя сподели че винаги е подкрепяла дъщеря си в страстта към изкуството и я насърчава да се развива в тази посока.

„Много съм горда с успехите на дъщеря си. Спомням си дори как преди близо 4 години отиде в Трявна за да изучава „Иконопис“ и съм абсолютно сигурна, че тя много скоро ще се превърне в професионален художник и тепърва ще се говори за нея и за нейното изкуство!“ – това сподели самата Яна Средкова пред нашата медия.

По всичко личи че Александра следва стъпките на своята успешна майка. Макар да е само на 17 години, тя е една фина млада дама, която притежава дълбока душевност и безспорен талант, Александра тепърва ще разгръща потенциала.

Самото събите събра страшно много хора, сред които видни личности, преподаватели, участници, родители и близки на участниците .


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *