HBO Max пуска първия официален трейлър и плакат на Spy/Master с участието на Алек Секаряну

Драматичният сериал от шест части e оригинална продукция нa Warner Bros. Discovery под бранда HBO. Идеята за сюжета беше победител в националния конкурс за сценарии на HBO в Румъния „Напишете сценарий за…“. Spy/Master е продуциран от Proton Cinema и Mobra Films за HBO Max.

ТРЕЙЛЪР

Първите два епизода имаха своята световна премиера на Берлинския филмов фестивал през февруари. Te ще бъдат достъпни на платформите на HBO Max в цял свят на 19 май. Останалите четири епизода ще дебютират всяка седмица по един в услугата за стрийминг.

Действието в Spy/Master се развива в разгара на Студената война и обхваща една седмица от живота на Виктор Годяну (Алек Секаряну – „Амонит“, „Рукс“), дясната ръка и най-близкия съветник на Николае Чаушеску. Годяну обаче има тайна – той е двоен агент и трябва да избяга от Румъния и Чаушеску, преди прикритието му да бъде разкрито. Само с един шанс да остане жив, той използва дипломатическо пътуване до Германия като трамплин към Щатите. Подпомогнат от агент под прикритие на Щази (германската актриса Свенджа Юнг – „Императрица“) и предприемчив агент на ЦРУ (Паркър Сойърс – „На юг с теб“, „Мумията“), Годяну трябва да се измъкне от КГБ и от двама агенти от собствената си страна (Ана Улару  – „Сибир“, „Ад“ и Лърентиу Банеску – „В сенките“, „По-близо до луната“), напълно наясно, че неговото дезертиране поставя жена му (Андреа Василе – „В сенките“) и дъщеря му (Александра Боб – „Гимнастичките“) в опасност.

Spy/Master е по сценарий на Адина Садану и Кърстин Питърс, режисиран от Кристофър Смит (Подстанция Темпъл). Оператори са Бен Уилър (Туристът, Бебето) и Адам Филенц. Антъни Рут, Джонатан Янг и Анке Грайфенедер са изпълнителни продуценти. Йоанина Павел е творчески продуцент. Виктория Петрани и Юдит Сос са продуценти за Proton Cinema, а Тудор Реу е продуцент за Mobra Films. Сериалът е продуциран от Proton Cinema и Mobra Films.

Warner Bros. Discovery е основен производител и лиценопридобител на европейско оригинално съдържание, като инвестира в хиляди часове всяка година. Вече започна производството на първия френски Max Original, драматичен сериал The Mythomaniac of the Bataclan (работно заглавие). В ролята на главната героиня Кристел ще видим Лор Калами (Call My Agent!, My Donkey, My Lover & I).
 
По-късно тази година ще бъде премиерата на втората част на испанската култова поредица на ужасите 30 сребърника от маестрото на жанра Алекс де ла Иглесия. Към актьорския състав за новия сезон се присъединява с Пол Джамати (Милиарди).


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *