РЕФАН със супер изгодно предложение и към дамите, и към господата!

Пловдивската компания за парфюмерия и козметика пусна на пазара супер изгодна промоция, в която има предложения както за жените, така и за мъжете! Като част от кампанията „Кажи обичам те с РЕФАН„, родният производител предлага в комплект 100-милилитров парфюм + нощен крем за лице за дамите или балсам за след бръснене за господата.

При комбинацията на продуктити, която е насочена към жените, отстъпката е цели 18 лева, а при комбинацията за мъже е 8 лева.

И в двата изкусителни комплекта са на цена от 34 лева.

Парфюмите са от серията REFAN INTENSE eau de PARFUM, които със своя интензивен и наситен мирис са вече добре познати на ценителите на фините и елегантни аромати. Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав с акцентирана флорална свежест или пикантни подправки, сочни плодови ноти или подчертани топли базисни дървесни акорди.

Нощният крем, който е част от промоцията е от козметичната серия „Queen Rose„. Той комбинира противовъзпалителните свойства на розовото етерично масло и розовия конкрет, с незаменими за поддържане на кожата през нощта биологично активни вещества. Витамини А и Е регенерират увредените участъци и нормализират функциите на кожата. Екстракти от сладък корен, ружа и бял равнец я успокояват, хидратират и заздравяват. Бадемово масло и масло от гроздови семки попиват бързо и дълбоко в кожата, като я омекотяват и подхранват.
Не съдържа парфюмна композиция и синтетични оцветители.

Балсамът за след бръснене е от мъжката серия „Men Perfection“.
Той е със специално разработена формула за мъже. Успокоява раздразнената и зачервена кожа. Комбинацията от LANACITYNTM PF и розова вода образуват защитна система, която предпазва от замърсяванията на околната среда и цигарения дим. Подобрява блясъка и тонуса на кожата.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *