Nomade Noir – новият пленяващ аромат на Maison Refan

„Вдъхновение от мириса витаещ над пустиня, когато залязващото слънце създава блестящи шарки от сенки и светлини върху дюните. Отначало всичко изглежда неподвижно, само димяща струйка тамян се носи във въздуха, изведнъж пустинята оживява и въвлича пътника в страстна авантюра. Интензивен и траен, въплътил богатството и дълбочината на агарово дърво с характерните пушечни, смолисти и балсамични ноти, обогатен с малинови акценти и модифициран с нотки на шафран, жасмин и роза. Предназначен за любителите на редки есенции, аромат който концентрира усещането за безкрайност в една от най-митичните съставки в парфюмерията: Agarwood“

Така от Maison Refan описват новия пленяващ аромат, който е едно от новите попълнения в серията Еxtrait de parfum , именно Nomade Noir.

Еxtrait de parfum е първа колекция от аромати за ценители, създадена след десетки лабораторни проби и мирисови оценки, за да се превърне една идея в ароматна реалност. Изкусните съчетания от ценни парфюмерийни съставки и високото съдържание на парфюмни композиции ги поставят в най-луксозната категория в парфюмерията – тази на Еxtrait de parfum.

Ароматите са оригинални креации, трайни и интензивни, като всеки от тях има уникалната сила да преобрази един обикновен момент в необикновено изживяване. Началото е опияняващо, но акцента пада върху средните и основни ноти и когато ароматът на кожата ни се слее с тях се създава един вълшебен синтез, който разкрива истинската същност, душата на парфюмното ухание. Леко докосване от това ухание е достатъчно, за да подчертае Вашето присъствие.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *