Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през март 2023 г

Warner Bros. Discovery  ще предложи огромно разнообразие за всеки вкус и настроение и този месец с телевизионните си канали. Филми, реалите формати, приключения, готварски предавания, криминални случаи…

Стартираме с българския филм Жълт олеандър по HBO на 2.03 от 21:00 часа. По TLC ще можете да проследите документалната поредица за Арми Хамър – Къщата на Хамър с премиера на 12.03,  а по  Discovery на 5 март започва поредицата Виагра: хапчето, което промени света, последвана от премиерата на Връх Викторио: лъжи за злато на 25.03.

Ето част от акцентите, които подбрахме за вас по HBO, Cinemax, Discovery, TLC, HGTV, Investigation Discovery (ID) и Food Network през месец май.

Две нови заглавия и нов сезон на продължаваща поредица са премиерите по Discovery. Съвсем в началото на месеца, на 5 март, стартира Виагра: хапчето, което промени света от 23:00 часа. В три едночасови епизода ще се разкрие неразказната история за това синьо хапче, което промени света. Виагра е лекарството, което пренаписа книгата на голямата фармацевтика и промени секса завинаги, след като тестваното за сърдечно лекарство показва необичаен страничен ефект.

Девети сезон на Голи и уплашени стартира на 6-ти март, понеделник, от 22:00 часа. В първи епизод виждаме как професионален турист с раница и опитен ловец се опитват да оцелеят 21 дни без своето висококачествено оборудване в блатиста аржентинска савана, гъмжаща от комари, агресивни пчели и жестоки субтропични бури.

 

Новата документална поредица Връх Викторио: лъжи за злато започва на 25 март.  Епизодите са шест по 60 минути, а нов епизод ще се излъчва всяка събота от 21:00 часа.  Едно семейство се бори с правителството на САЩ за възстановяване на съкровище на стойност 28 милиарда долара в Ню Мексико повече от 80 години. Сега те разкриват стотици часове кадри, за да докажат своя случай и да открият истината веднъж завинаги.

Големият акцент по TLC е Къщата на Хамър. Обвиненията за изнасилване срещу Арми Хамър осветяват тъмни тайни в рода му, датиращи поколения назад. Шокиращ холивудски скандал, раздира перфектната фасада на семейство Хамър. Историята е разказана в три часа по шейсет минути. Първи епизод е с премиера на 12 март, неделя, от 23:00 часа и е със заглавието Къщата на Хамър: Любовна бомба.

На 2-ри март е премиерата на 10-ти сезон на Моето 300 килограмово тяло.

90 дни до сватбата: наобратно стартира със своя четвърти сезон на 18 март от 21:00 часа. Американците се преместват в чужда страна в името на любовта. Дали сбогуването с живота им в Съединените щати ще се изплати или ще си съберат багажа и ще се върнат в Америка с разбито сърце?

Продължаваме да следим абсурдния живот на близначките, като трети сезон на поредицата Дарси и Стейси стартира на 28 март от 21:00 часа. Наскоро необвързаната Дарси е супер активна на сцената на срещите в Маями, а Стейси и Флориан се борят с планирането на мечтаната си сватба. Очакват ни 11 епизода от по 60 минути и един от 120 минути.

На 8 март стартира пети сезон на Записи от разследвания на убийстваРазследванията на убийства се развиват чрез драматични реални кадри в този новаторски сериал. Зрителите получават гледна точка отблизо на всеки случай, използвайки необработени, нефилтрирани кадри от телекамери на местопрестъплението, камери за наблюдение и стаи за разпит.

Новата поредица И да викаш, няма кой да те чуе стартира на 17 март в 22:00 часа. В три епизода от по 60 минути са разказани историите на виковете за помощ, които остават без отговор в смразяващите случаи за убийство и оцеляване. Оцелелите и следователите разказват истинските истории за ужасяващи престъпления в най-изолираните кътчета на страната и едно нещо е напълно ясно – никой не е в безопасност, когато е сам.

На 20 март от 22:00 часа стартира още една нова поредица –  Убийство в петък вечер. Осем епизода от по час ще разкрият шокиращи убийства. В цялата страна гимназиалният футбол обединява общности от малки градове. Но когато едно отвратително убийство разбива този свят на мечтите в петък вечер, престъплението надхвърля непосредствено засегнатите и общността никога повече няма да бъде същата.

На 5-ти март от 22:00 часа ще се излъчат три епизода в маратона „кървав червен килим“ с „Клуб „Веселие“: От 22.00 часа Цената на „Клуб „Веселие“: Новите лица в играта – Актьорите и екипът разказват за „Клуб „Веселие“ и анализират как внезапната слава и неумолимият натиск да направиш хитово шоу могат да имат трагични последици. Веднага след него от 23.00 часа е Цената на „Клуб „Веселие“: Шоуто трябва да продължи – Чуйте смразяващите истории за тъмната страна на славата и богатството, докато приятели и журналисти разказват за последните мигове на звездата от „Клуб „Веселие“ Кори Монтийт. За финал на тричасовия маратон от 00.00 часа ще се излъчиЦената на „Клуб „Веселие“: Когато музиката спре – Нещастието поразява „Клуб „Веселие“, а актьорите и екипът се чудят дали техният хитов сериал е прокълнат или това е цената на успеха.

На 12 март маратонът „кървав червен килим“ продължава с три епизода на „Смъртоносна слава“: От 22.00 часа Смъртоносната слава: Сексперт на знаменитости. Сексуалната терапевтка Ейми Хардуик е достатъчно красива и умна, за да очарова Холивуд. Но когато една звезда изгрява, смъртоносната мания на друга не остава по-назад. От 23.00              часа е епизодът Смъртоносната слава: Човек на анархията. В него Джони Луис притежава всичко, за което всеки млад актьор може да мечтае. Но дори статутът на холивудска знаменитост не може да го предпази от най-ужасяващата роля в живота му. От 00.00 часа ще гледаме Смъртта на холивудската звезда, посветен на Натали Ууд. Една студена ноемврийска нощ през 1981 г. холивудската легенда Натали Ууд изчезва от яхтата, на която плава със съпруга си – актьора Робърт Уагнър. Какво се е случило с нея?

На 19 март маратонът „кървав червен килим“ продължава отново в 22:00 часа със Смъртоносната слава: Заради любовта към драмата. Адеа Шабани прекосява океани, за да преследва холивудските си мечти. След внезапното ѝ изчезване детективите се молят тя да не се превърне в един от изгубените ангели на града. И от 23.00   часа със Смъртоносната слава: Певицата и преследвачът – Певицата Кристина Грими става международна суперзвезда след участието си в „The Voice“. Но манията на един фен може да сложи трагичен край на мечтите ѝ.

В последната неделя на месеца, на 26 март, маратонът „кървав червен килим“ включва Смъртоносната слава: Животът имитира изкуството от 22:00 часа.  Лойд Ейвъри изиграва един от най-запомнящите се убийци в Холивуд. Но когато актьорът повтаря най-известната си роля, последиците са смъртоносни.

А от 23.00 часа можем да гледаме Смъртоносната слава: Убийствената игра. Амбициозният модел Катрин Мартинес се влюбва в поп звезда и вярва, че това е билетът ѝ към славата. Но холивудската мечта скоро се превръща в реален кошмар.

Новото готварско риалити Кулинарни битки: Давид срещу Голиат стартира на  14 март от 20:55 часа. Еди Джаксън предизвиква готвачи аматьори да се изправят един срещу друг в състезателно готвене срещу готвачи-знаменитости за шанса да спечелят 5000 долара. Ще гледаме надпреварата в 10 епизода от по 30 минути.

От 24 март Тодрик Хол и Ким Майлс се обединяват, за да намерят най-блестящата къща наоколо в новото шоу Битка за блясък. Премиерата е в 22:00 часа. Тодрик Хол и Ким Майлс търсят най-превъзходните, екстравагантни домове, които можете да си представите, за да бъдат короновани като шампион на шоуто.

Премиерата Жълт олеандър – на най-новото попълнение сред българските филми в платформите на Warner Bros. Discovery е на 2 март от 21:00 часа. Скандален бивш премиер на Италия пристига в България, за да подкрепи кандидатурата на местен политик за висока позиция в Европейския парламент. Домакинът и много по-младата му съпруга канят госта в тяхната планинска вила. След бурна нощ с палави приключения, неудобен труп и други компрометиращи обстоятелства, истинската алчна, предателска и егоистична природа на домакина ярко блясва – кандидатът за голямата международна политика показва, че го интересува единствено кариерата му. В ролите виждаме Китодар Тодоров, Стефани Ивайло, Мариан Вълев и Леонид Йовчев.

На 4 март от 21:00 часа е премиерата на Истинските неща  с Рут Уилсън и Том Бърк. В трилъра младата Кейт сякаш живее живота си насън, като  понася ограниченията, в които я поставя семейството й и обществото. Среща с непознат, който събужда неподозирани сексуални желания в нея, я събужда и я повежда по път, който може да се окаже пагубен.

На 19 март от 21:00 часа ще гледаме Безкрайна буря с Наоми Уотс, базиран на истинска история.  На път за връх Вашингтон в Ню Хемпшир, опитната алпинистка Пам (Наоми Уотс) решава да се връща преди да е стигнала върха, защото се задава снежна буря. Докато слиза обратно обаче, тя попада на загубен мъж и решава да го спаси. Двамата трябва да слязат от планината преди да се е стъмнило и бурята да е връхлетяла.

На 26 от 21:00 е първото излъчване на Зеленият рицарбазиран на легенда от времето на крал Артур, филмът разказва историята на сър Гауейн (Дев Пател) – упоритият племенник на Артур, който тръгва на мисия да се изправи срещу Зеления рицар – полудърво, получовек.

В поредни съботи (4,11 и 18.03) от 23:00 часа ще гледаме поредицата Властелинът на пръстените.  На 16,23 и 30.03 от 22:30 часа ще се излъчат трите части на документалния филм Главният заподозрян: Случаят на Маделин Маккан – през май 2007 тригодишната Маделин изчезва от ваканционен курорт в Португалия. Сега германската полиция смята, че знае кой е отговорен за престъплението. Няколко интервюта с разследващи журналисти коментират новата следа към Кристиян Б.

 

Понеделниците са посветени на Франсоа Трюф с три емблематични филма от 21:00 часа – 400-те удара, Откраднати целувки и Последното метро с Катрин Деньов и Жерар Депардийо.

400-те удара

Антоан е 13-годишно момче, което живее с родителите си в мизерен апартамент в Париж.

Родителите му не го разбират, а в училище е подложен на издевателствата на тираничния си класен наставник. Антоан често бяга от дома и от училище, но в един момент решава да предприеме наистина смела стъпка – открадва пишеща машина от вкъщи и изчезва от дома си с намерението да не се връща никога. Вбесеният от постъпката му баща съобщава на полицията. Антоан е заловен и прибран зад решетките с истински престъпници. Психиатърът от изправителния център се опитва да разбере мотивите на момчето и да открие корените на недоволството от живота и околните, които Антоан изпитва.

Откраднати целувки. В третата част от историята на живота на известния филмов герой на Трюфо Антоан Доанел, той току що е освободен от армията и се връща у дома в Париж. Там се среща с любимата си Кристин Дарбон и двамата отиват на вечеря с родителите й. С помощта на бащата на момичето Антоан е нает на работа като рецепционист в хотел. Скоро обаче е уволнен, защото без да иска е помогнал на безскрупулен частен детектив да открие уличаващи доказателства за клиент на хотела. За да му върне услугата, детективът му намира работа в детективско бюро, което ползва услугите на меко казано необичаен сътрудник – магьосник, който вижда в миналото и бъдещето.

Последното метро

Париж през 1942 г. Нацистите са окупирали Франция, а Марион Щайнер – известна актриса от сцената и екрана, ръководи театър Монмартр. Съпругът й е от еврейско потекло – сценаристът и режисьор Лукас Щайнер, затова всички вярват, че той е избягал някъде в Южна Америка. А той всъщност се крие в мазетата на театъра и само Марион знае, че той е там, докато се опитва да му уреди безболезнено бягство от страната. Най-големият й страх е, че Лукас може да бъде открит от нацистите и пратен в концентрационен лагер. Междувременно текат репетиции по последната пиеса на Щайнер, в която Марион ще си партнира с младия актьор Бернар Гранжер. Тя не знае, че той е сред най-разпалените звезди на съпротивата и това скоро завладява актрисата.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *