5 ГОДИНИ НОУБЪЛ ХАУС

Ноубъл Хаус празнува своята 5-та годишнина като една от водещите компании за управление на строителство в България.

С повече от 40 проекта в изграждането на жилища и търговски обекти, постигна рязък успех с няколко от най-емблематичните проекта, които ще променят лицето на София. Не много компании са в състояние да постигнат това, което Ноубъл Хаус направи само за пет години по отношение на обема на строителството и разнообразието на пазарите, които обслужваме, отбеляза Ростислав Начев, собственик на компанията.

Ние сме развълнувани да признаем този важен етап от нашата работа и считаме последните пет години за отлични градивни елементи за следващите пет, докато се разширяваме все повече и доказваме нашият професионализъм и амбициозност“.

Когато става въпрос за успешните проекти в София, Ноубъл Хаус умишлено се стреми към най-важния фактор: да притежаваме най-професионалният екип в този бранш. Реалността е, че хората строят сгради, а не корпорации, което е емблематично за подхода на Ноубъл Хаус в София през последните пет години. „Ние го правим правилно“, казва г-н Начев. „Целият ни екип е подбран лично и се състои от добри строителни експерти от ръководители на проекти до оценяващ персонал и връзки с клиенти.“ „Ние всички живеем в България и отглеждаме семействата си тук. Имаме личен интерес от успеха на нашите общности, което отразява начина, по който Ноубъл Хаус изпълнява проекти. Носим отговорност за създаването на облика на цял нов квартал като Малинова Долина в София, както и за създаването на друго измерение на начин на живот в България, какъвто е и нашият проект Аура“. Въпреки че създаването на възторжени фенове остава основен приоритет за успеха на екипа от Кънектикът, същото е и разпознаването на името сред клиенти, архитекти и инженери. Няма съмнение, че Ноубъл хаус е грабнала вниманието на хората от индустрията през последните пет години.

С толкова светло бъдеще, колкото техните жълти камиони с марката на компанията, Ноубъл Хаус изгради впечатляваща репутация толкова бързо и професионално, колкото многобройните им проекти в София. За 5 години Ноубъл Хаус демонстрира стойността, която носят в управлението на строителни проекти, големи и малки.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *