Pulse отваря нов обект в Mall of Sofia на 15.12

Деветият клуб от веригата в столицата се намира на ниво -2 на търговския център

Лайфстайл веригата Pulse не спира своето разрастване. Клубните членове и хилядите столичани, работещи и живеещи в близост до Mall of Sofia, с нетърпение очакваха откриването на най-новия обект.

Дългоочакваното събитие ще се състои на 15 декември и ще бъде отбелязано с коктейлно парти в тесен кръг, на което ще присъстват VIP гости и първите 100 души, които се регистрират тук.

Pulse Mall of Sofia се намира на ниво -2 на търговския център. Обектът впечатлява с оборудване от най-висок клас, изключително модерни силова и функционална зона, две просторни зали за групови занимания – всяка приспособена към определен тип тренировки, лаундж зона и комфортни съблекални, оборудвани с всичко необходимо, за да се чувстват добре посетителите. Интериорните елементи включват 3D панели с вградено скрито осветление, дървени декори и брандирани широкоформатни огледала.

Това ще бъде третият обект Pulse в централната част на София. Клубът дава чудесна възможност на всички, които са решили да посетят Mall of Sofia с цел шопинг или развлечение, да включат и тренировка в плановете си.

Най-добрият начин да се насладите на спортното бижу, е да го посетите лично. От 16.12 Pulse Mall of Sofia вече ще работи за клиенти, а ако не сте клубен член, може да заявите посещение подарък от веригата тук: www.pulsefit.bg/workout

Плановете на Pulse за нови клубове в София не спират до тук. От веригата вече споделиха за предстоящ обект в Студентски град както и за първи по рода си Pulse Kids. Предстои да разберем повече подробности.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *