Най-евтините и все още страхотни телефони които можете да си купите

Ето някои от най-добрите евтини телефони, с които ще имате достъп до функциите, които искате на възможно най-ниската цена, която ще отговаря на бюджета ви. Без значение как ще го разделите, ценовият диапазон на новите телефони все още е определящ фактор за много хора, особено когато някои нови модели са на цени от 2000 лева и повече от магазин за техника. За щастие има няколко надеждни и леснодостъпни алтернативи на евтини телефони втора ръка с Android.

Apple iPhone SE – оптимален телефон на най-ниска цена

Apple задоволява всички нужди на онези, които търсят малък и компактен телефон преди няколко години с модела си iPhone SE от 2016-та година. През 2020-та година представят друг модел на iPhone SE, който да продължи традицията на предишния сензор за пръстови отпечатъци Touch ID. 2022-ра година се появява iPhone SE от 3-то поколение, който се предлага на много достъпна цена в три различни цвята, но въпреки всичко като iPhone SE той може да бъде закупен на най-ниска цена. Най-новият модел има невероятна поддръжка на Sub-6 5G и нов процесор на Apple със същия размер на дисплея, сензор за пръстови отпечатъци отпред Touch ID и една задна камера. Процесорът осигурява по-добра производителност, по-голям живот на батерията и по-добри резултати за качествени снимки и видео.

Основните характеристики, които ще получите от своя Apple iPhone SE са наистина забележителни и си заслужават:

  • Дисплей: 4,7 инча LCD (резолюция 1334 x 750 пиксела)
  • Процесор: Apple A15
  • RAM: Вътрешна памет: 64/128/256GB опции
  • Камери: 12MP основна, Предна камера: 7MP
  • Тегло: 144 g

IPhone SE е всъщност iPhone 8 с по-добър хардуер, съответстващ на гамата на iPhone 13. За тези, които искат по-малък по размер и по-евтин iPhone втора ръка, то това е този, с който ще получите всичко.

Плюсове на Apple iPhone SE

  • Това е iPhone на много ниска цена
  • Дълъг живот на батерията
  • Много добра софтуерна поддръжка
  • Компактен дизайн и форма
  • IP67 прахоустойчив и водоустойчив

Минуси на Apple iPhone SE

  • Голяма рамка
  • Намален размер на дисплей

Samsung Galaxy S7 – телефон втора ръка с много функции

Samsung предлага набор от смартфони от различни серии, които си струва да бъдат разгледани, като един от най-достъпните е Samsung Galaxy S7. Точно така, получавате телефон с Android, който поддържа 5G мобилни мрежи, 4GB RAM и 5000 mAh батерия, което не е никак малко. Има също така и дисплей с висока честота на опресняване, 90Hz, което определено може да го направи фаворит. Също така е с много бързо зареждане, NFC и много мощни четворни задни камери.

Различни производители имат завладяващи продукти, които стават все по-популярни докато стигнем до най-актуалните смартфоните. Предимно сред тях са модели на Samsung и Apple като се предлагат по-достъпни опции и представят модели, които поддържат 5G. Производителността на камерата всъщност е основната разлика между двата бранда и телефоните им от среден клас през последните няколко години, но дори днешните достъпни телефони втора ръка могат да ви помогнат да заснемете прилични снимки, които да споделите със семейството и приятелите, както и в социалните мрежи. Нека разгледаме някои от най-добрите смартфони втора ръка, достъпни за вашия бюджет.

Моделите на Samsung Galaxy са сред най-евтините телефони. Има много от моделите на Apple iphone, които поради това че има много нови модели излезли, цената им е значително паднала и могат да се сравняват с моделите на Samsung Galaxy. Направете своя избор на база предпочитаната от вас марка и желаните характеристики на марката, камери и други.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *