Фондация “За Нашите Деца” е “Най-голямото семейство за най-малките от нас”

Кампанията на организацията поставя акцент върху значимостта на ранното детско развитие и ключовата роля на семейната грижа.

София – Фондация “За Нашите Деца” стартира кампания “Най-голямото семейство за най-малките от нас”. Кампанията ще се проведе в рамките на един месец, като поставя фокус върху ранното детско развитие и значимостта на това децата да растат в сигурна и подкрепяща семейна среда.

TV spot: https://youtu.be/g544x1JP8Fc

Вече повече от 30 години мисията на фондация „За Нашите Деца“ е да създава среда, в която всяко дете да развива своя пълен потенциал, като екипът на организацията вярва, че това се случва само с грижата и любовта, която семейството може да даде. Фокусът на работата са децата в ранна детска възраст от 0-7 г., както и техните родители – биологични, приемни, осиновители, близки и роднини. Фондацията обединява специалисти в ранното детско развитие – психолози, социални работници, кинезитерапевти, логопеди, рехабилитатори, специални педагози и други професионалисти, посветени на мисията да създадат подкрепяща среда за малките деца в България.

За да реализира своята дейност и да подкрепя повече деца и семейства в риск, фондацията работи с местната власт и привлича различни институционални и корпоративни партньори, както и активни гражани. Чрез своята кампания “Най-голямото семейство за най-малките от нас”, фондацията ни припомня, че цялото общество има роля в това децата да растат в среда, която насърчава тяхното развитие и позволява разгръщането на техния потенциал.

Част от семейството на “За Нашите Деца” са и редица популярни български лица, които през годините са подкрепяли организацията, както със своя талант, така и с включване в различни дейности и събития. Посланици на кампанията “Най-голямото семейство за най-малките от нас” са Орлин Павлов, Весела Бабинова, Владимир Зомбори и Христо Пъдев.

“Във фондацията са замесени хора, с които сме една кръвна група. Близки са до нас. Изповядваме едни и същи идеи и морал. Чувстваме се страхотно като част от най-голямото семейство.”, казват Весела Бабинова и Владимир Зомбори. (видео: https://youtu.be/NxNr8N40h4A)

“Усетих фондация “За Нашите Деца” като една голяма любов. Като баща на две деца много ми се иска те да растат в свят с любов и повече емпатия.”, споделя Христо Пъдев. (видео: https://youtu.be/KReQSSXXemU)

“Станах част от семейството на фондацията преди повече от 10 години. Когато видиш тези деца и се докоснеш до тях си много тъжен и плачеш. В същото време осъзнаваш колко е отговорно и има смисъл.”, разказва Орлин Павлов.(видео: https://youtu.be/xHE56vjRy8I)

В България днес близо 400 000 деца живеят в риск от бедност и социално изключване. Официалната статистика сочи, че 27 000 са децата с трайни увреждания, а колко са тези, които изпитват затруднение в развитието си или са с недиагностицирано увреждане – никой не знае. Близо 3 000 деца продължават да живеят в резидентни услуги, а в институционални домове са настанени над 200 деца, 105 от които са под 3 годинки.

Детството се случва само веднъж. Фондация “За Нашите Деца” вярва, че всяко детство трябва да бъде щастливо. Заедно с дарители и съмишленици специалистите на организацията променят живота на хиляди деца и техните семейства годишно. Всеки може да подкрепи каузата и да бъде добродетел чрез посочените възможности тук.
Семейството на фондацията, водено от мисията и отдадеността си, продължава да разгръща обхвата на дейностите си и да създава подкрепяща среда за малките деца в България.

“Най-голямото семейство за най-малките от нас” се реализира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп, Българското национално радио, Българската национална телевизия, Bulgaria ONAir, Investor Media Group, Forbes, Българска телеграфна агенция, OFFNews, TrafficNews.bg, Лицата на града, Мама Нинджа, The Smarts, Shoot, Credo Bonum, Proface, Арлет Старс, Метрополитен ЕАД и Столична община.

Научете повече за кампанията тук: www.detebg.org/nai-goliamoto-semeistvo


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *