Фантастични приятели – пътешественическа документална поредица с близнаците Джеймс и Оливър Фелпс в HBO Max от 9 юли

Звездите от франчайза за Хари Потър Джеймс и Оливър Фелпс обикалят шест дестинации, за да се срещнат със своите завладяващи приятели

 

Джеймс и Оливър Фелпс – известни още като палавите близнаци Уизли от Хари Потър са водещите на документалната пътешественическа поредица „Фантастични приятели“, която ще има своята премиера у нас на 9 юли. Шестте епизода ще бъдат достъпни по един в поредни съботи и ще ни пренесат във вълшебните дестинации Санта Лусия, Исландия, Дубай, Полша, Австрия и Ирландия, които ще видим през очите на Джеймс и Оливър и техните домакини.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=jOZs6GOJXjo

 

Продукцията на компанията Dash Pictures „Фантастични приятели“ комбинира приключенски дестинации, предизвикателства и празнуване на приятелството. Продуциран и режисиран от номинирания за Еми режисьор Даниел Шарп (Викингите: Възход и падение; Технически катастрофи; Топ Гиър Америка), всеки епизод показва близнаците Фелпс да пътуват до дестинация, за да се срещнат с един от известните си приятели, които поема ролята на техен екскурзовод. Актьорският състав включва познатите ни от „Хари Потър“ Евана Линч (Луна Лавгуд), Бони Райт (Джини Уизли) и Люк Йънгблъд (Лий Джордан), както и Мейзи Уилямс от „Игра на тронове“, Софи Скелтън от „Чужденец“ и Хейли Джоел Осмънт от „Шестото чувство“. Действието ни разхожда от Исландия до Ирландия, от Санта  Лусия до Дубай, а докато близнаците разширяват хоризонтите си и изследват нови територии, взимат участие  в поредица от предизвикателства.

 

 „Беше страхотно да мога да пътувам отново и да създадем тази забавна, дръзка и иновативна поредица. Работата с Джеймс и Оливър е истинско удоволствие, именно защото те имат много по-обхватно участие от това да са само пред камера. Като ко-продуценти и технически ръководители до главни ‚виновници‘ за гостите ни по епизоди, заедно вървяхме напред в този проект.“ – споделя продуцента и режисьор Даниел Шарп.

 

Различните локации поставят гост-звездата в ролята на екскурзовод, който споделя със зрителите и красотата и предизвикателствата на своето родно място. Всеки епизод е пълен с предизвикателства, състезания, премерен риск и най-вече с топлина и приятелство.

 

„Фантастични приятели“ е продукция на Dash Pictures. Изпълнителни продуценти са братята Джеймс Фелпс и Оливър Фелпс, заедно Мартин Бленкоу и Даниел Шарп. HBO Max има ексклузивни права за разпространение на териториите на Warner Bros Discovery в Европа. В момента студиото е в подготовка на втори сезон на поредицата, като обмисля една от дестинациите да бъде България.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *