Старт на нощният живот в Слънчев бряг с „The Corner Live Club“

Цяла плеяда фолк звезди ще събудят най-известния курорт в България от зимния му сън

Началото на летните купони в хитовия клуб ще бъде поставено на 20-ти май петък. Не една, а цели пет музикални звезди ще разгорещят страстите.

Петъчната нощ ще остане завинаги в историята на купоните с взривяващото представяне на VessoU, Диона и Лео

В събота вечер, партито ще бъде поверено в сигурните ръце на семейно дуо без аналог и конкуренция. Най-големият глас на българската поп-фолк сцена Тони Стораро ще пее за феновете си в тандем с по-малкия си син Емрах Стораро, които уверено крачи по пътя на татко си и на по-големия си брат Фики Стораро. Талантливият младеж, едва навършил 18 години, вече е любимец на публиката, а хитовете му следват един след друг.

Партитата започват този петък
Резервации за парти маратона този уикенд вече се приемат на тел.: 0888 33 55 88. Не вярваме някой да е забравил къде е мястото за страхотни ритми и дълги купони в Слънчев бряг, но все пак…. „The Corner Live Club“ се намира на централната алея, след хотел „Кубан“.

Датата на откриването не е избрана случайно. Любимата Ви парти дестинация отваря врати точно навреме за абитуриентските балове и първите горещи звездни нощи.

Пригответе се! Следващата седмица цяла плеяда поп-фолк звезди ще събудят Слънчев бряг от зимния му сън. Ариа и Константин, Десита, Лидия, Меди, Преслава и Алисия ще заредят нощите Ви с хитове и много добро настроение.

Това са гост изпълнителите до края на месеца

През лято 2021 „The Corner Live Club“ се утвърди като мястото, в което всички усещат туптящото сърце на нощния живот в Слънчев бряг. Заклетите фенове на купоните намираха тук пристан и достатъчно от всичко – музика, забавление, нови срещи, емоции, танци до зори и др.

И този сезон няма да е по-различен, категорични са от екипа. „Завръщаме се още по-добри, за да ви забавляваме всяка нощ, чак до сутринта“, обявиха от „The Corner Live Club“.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *