Стартираха снимките на ситкомът „КЛУБЪТ“

Продуцентска компания “Spasov Brothers” стартира снимките на ситком сериала „Клубът“. Главните роли са поверени на Дарина Дончева, Иван Стефанов и Латинка Янкова. За Иван това е втора роля, първата му беше една от главните роли във филма „Лудисея“. Талантливите Дарина Дончева и Латинка Янкова попадат в сериала след успешно завършване на мастър клас по актьорско майсторство за кино в академията на продуцентска компания „Spasov Brothers”.

Излъчването на сериала е планирано да започне в началото на лятото на 2024 г. От продукцията обещават много интересни сюжетни линии, развиващи се около тримата герои. Самото заглавие подсказва, че историята и действието ще се развиват в бар.

„За нас е огромно предизвикателство и два пъти по-голяма отговорност да влезем в сериала като главни героини, споделят Дарина и Латинка. При Иван е по-спокойно, той все пак има доста опит, с един игрален филм преди нас е.“ – допълват актрисите.

Млади, красиви и амбициозни! Тримата актьори са чаровното откритие на продуцентска компания „Спасов Брадърс“. И тримата сбъдват мечтата си да работят като актьори и да правят точно това, което най-много обичат. Истинско удоволствие е за снимачния екип да работят с тримата. „Интересно е да наблюдаваме как пред нас се разгръща актьорския потенциал на тримата и всичко научено в кино класа излиза наяве.“ – споделят от продукцията.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *