Софи Маринова събира в зала „Арена Армеец“ Лили Иванова и Слави Трифонов?


Организаторите са подготвили две тайни ВИП ложи в залата.

Местата за юбилейния концерт на Софи Маринова са почти разпродадени показва справка във водещия сайт за онлайн продажба на билети Ивентим.

Ромската перла празнува 25 години на сцената с грандиозен спектакъл в събота – 8 октомври в най-голямата зала в България – столичната „Арена Армеец“.

В концерта със сигурност ще участват Преслава, Константин, Устата, виртуозния кавалджия Теодоси Спасов и много други. Специални нови аранжименти на песните са направени от Евгени Димитров – маестрото.

За сега няма потвърждение дали Слави Трифонов ще участва лично на сцената или ще посети като зрител концерта на своята колежка, с която направиха няколко изключителни дуети.

Знае се обаче, че Софи е включила в програмата за концерта си една песен от репертоара на Лили Иванова, към която винаги е демонстрирала огромното си уважение.

Според сигурна информация организаторите са запазили две специални ВИП ложи и ги пазят в пълна тайна. Най-вероятно очакват там да настанят Слави Трифонов и Лили Иванова, ако решат да посетят грандиозното шоу.

За всеки случай ложите са раздалечени една от други за да се предотврати директна среща между двамата.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *