Първата Max Original френска продукция „Black Lies“ е с премиера през октомври

„Black Lies“ е първата Max Original френска продукция, чиято премиера предстои през октомври тази година. Психологическият трилър от 4 части, адаптиран по романа „La Mythomane du Bataclan“, с участието на Лор Калами (“Call My Agent!”) и режисиран от Джъст Филипу, разказва истинската история на жена, която с измама си проправя път в асоциация на жертви на атентат и бързо се превръща в един от нейните стълбове. Калами играе в сериала заедно с Арие Уорталтер („Le procès Goldman“), Анабел Ленгрон („Un Petit Frère“), Алексис Маненти („Les Misérables“), Ава Бая и Ан Беноа („All Your Faces“).

В нощта на атентатите в Париж Кристел, както и останалата част от страната, е в състояние на шок. Сутринта след събитията, тя се свързва с няколко от пострадалите и заема важна роля в реализирането на идея за създаване на група за подкрепа на оцелелите. Става ясно обаче, че връзката ѝ с трагедията не е такава, каквато изглежда и заплашва да разплете още по-дълбока мрежа от лъжи.

В кадрите от сериала виждаме Лор Калами в ролята на Крис, Арие Уорталтер в ролята на Леон – президент на асоциацията „Подкрепете Париж“, и Емили, изигранa от Анабел Ленгрон.

Режисьор е Джъст Филипу, сценарият е на Фани Бурдино, Жан-Батист Делафон, Самуел Ду и Александър Кауфман и е адаптиран по книгата на Александър Кауфман „La Mythomane du Bataclan“. Сериалът е продуциран от Studiofact Stories (Роксан Руас-Рафович, Жак Арагонес, Иван Садик, Базил Лемер) в сътрудничество с June Films (Джули Били, Наоми Денамур).

Очакваме премиерата на първата Max Original френска продукция „Black Lies“ през октомври в онлайн стрийминг платформата Max.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *