От МАГАМА: Тюрбаните номер едно за лятотo (Снимки)

Как прекарвате времето на плажа? Повече под чадъра или обичате да сте във водата? Хората са различни и всеки има свой прочит за приятно прекарано време през летния отпуск. Във всеки случай е добре да имате предвид да полагате нужната слънцезащита както за вашата кожа, така и за вашата коса.

След всички препоръки и напомняния ние от салон Магама като специалисти в грижата за косата, ще обърнем внимание на една конкретна група от хора, тази които нямат коса или тя е много оредяла.

Повечето от тези дами използват перука, в което няма нищо необичайно. По-скоро искаме да обърнем внимание за грижата за кожата на скалпа и как да премине летния период без да усещате дискомфорт при носенето на перука.

Обикновено хората, които използват перука са преминали лечение, и се нуждаят от витамини и други хранителни вещества. Да чували сте приказката “постой на слънце за повече витамин D”. Да тези препоръки са много добри, но не винаги престоят на слънце е добре за хора носещи перуки.

За да е комфортен този момент искаме да ви обърнем внимание, че перуките с висококачествени основи и естествен косъм не запарват и не предизвикват дразнене на скалпа.

Въпреки това ние ви препоръчваме да олекотите още повече времето, през което носите вашата перука. Знаем, че преди да поставите самата перука е добре да приберете добре косата (ако имате такава) и да поставите шапка за под перука! Изключително удобно ако искате да закрепите добре перуката си и да не се притеснявате дали тя ще се размести. Това обаче още повече загрява главата.

Е сега има по-лесен начин с новите силиконови ленти за под перука, които благодарение на малките топченца, които имат на повърхността си правят добро сцепление към основата на перуката и тя застава на правилното място. В същото време за дамите, които нямат коса може да се постави и да се избегне плъзгането на основата на перуката, а вие ще сте спокойни, че нищо няма да ви издаде че носите перука!

Има и друг начин, който да е още по-комфортен за вас през лятото! Да оставите малко перуката да си почине и през летния период да използвате тюрбан.

Този аксесоар е изработен от много мека материя от бамбук, която не запарва и ви дава нужния комфорт през лятото.

За всички дами, които искат да разнообразят външния си вид и да внесат повече комфорт и цвят в деня си ви препоръчваме да носите тюрбан за глава. Разнообразието от модели, цветове и комбинации на шарки е огромно, така лесно може да съчетаете вашият аутфит и да изберете правилния цвят и модел.

Тюрбаните са предпочитан аксесоар през лятото, като позволяват да приберете косата си и да не я излагате прекомерно на слънчевите лъчи. Нека да припомним, че косата изгаря също като кожата ни, и след това става по-вяла, без блясък и лесно се накъсва! Десените са уникални, а какво по-хубаво да имате аксесоар, които ви отличава!

Нека не забравяме, че дори и на морето перуките имат нужда от допълнителна грижа. Прекомерната влага, повечето сол и слънчеви лъчи могат да развалят красивия й външен вид. Добре е перуките да бъдат поставяни на стойка през вечерта и да бъдат добре изсушени.

Ние сме на ваше разположени за допълнителна поддръжка и консултация!

Ще ни откриете в София на адрес,  ул. Дамян Груев 46, 0898777740

Ако сте край морето може да ни посетите и в новият ни салон в гр. Черноморец, комплекс Flores Gardan, Victoria SPA,  0879900770

Наслаждавайте се на макс на лятото! Нека бъде едно незабравимо преживяване за всички вас!


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *