От днес можем да гледаме Под станция Темпъл с Юлиан Костов в HBO GO

Втори сезон на британския сериал „Под станция „Темпъл“ е с премиера днес в HBO GO. Всички седем епизода са налични за гледане наведнъж. В продължението на оригиналната драма на Sky, отново виждаме Марк Стронг, Даниел Мейс и Керис Ван Хоутен, както и българския актьор Юлиан Костов.

 

Юлиaн Костов влиза в ролята на Макс, който описва като нестереотипен, триизмерен източноевропеец. Българският актьор има ключова роля, която се загатва в трети епизод и развива напълно в четвърти. В някои от кадрите до него играят още двама българи – Петър Йорданов и Мартин Медникаров.

“Под Станция “Темпъл” е изключителен сериал. Втори сезоннадгражда и добавя нови интересни герои. Ако харесвате заплетении напрегнати морално сиви истории с множество обрати и страхотна актьорска игра – това е сериалът за вас.”, споделя Юлиан Костов.

Под станция „Темпъл“ разказва историята на хирург Даниел Милтън (Марк Стронг). След като съпругата му Бет изпада в кома, Даниел, заедно с обсебващия, но изненадващо изобретателен Лий (Даниел Мейс), отварят „подземна“ клиника, разположена в огромната лабиринтна мрежа от тунели под метростанция „Темпъл“ в Лондон. Там Даниел се грижи за жена си и лекува всички, които не могат да потърсят по-законни начини за здравеопазване: престъпници, нелегални имигранти и всякакви други чудаци. Скоро в бункера към Даниел и Лий се присъединяват Ана (Карис Ван Хаутен), която е медицински изследовател и има минало с Даниел,както и младият беглец и банков обирджия Джейми. И така, в тунелите под града, добрият лекар трябва да направи всичко възможно, за да контролира необичайния екип, с който работи и да задоволява нуждите на нелегалната клиника и нейната клиентела.

„Даниел Милтън е сложен и балгодатен за изиграване герой. Следкато остави публиката със спиращ сърцето финал в първия сезон, вярвам че новият сезон ще заведе зрителите на още по-голямо приключение.”, споделя за героя си Марк Стронг.

Във втори сезон Бет излиза от комата си и търси отговори. Ийв (Лили Нюмарк) иска да знае защо родителите й са я лъгали, Лий (Даниел Мейс) започва да работи с привлекателна активистка, а Анна (Карис ван Хутен) иска да намери нещо положително в ситуацията си. Сред новите герои във втори сезон са съмнителният и непредвидим човек от подземния свят Гъби (Рис Ифанс) и поетично настроеният му, но често необуздан асистент Дърмът (Майкъл Смайли).”

Юлиан Костов можете да гледате в HBO GO и в роли в още два сериала – първи сезон на „Аз, вещицата“ като демона Тимур и в трети сезон на „Централа Берлин“ като руския снайперист Сергей Басаров.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *