Натали Трифонова на бляскаво събитие с Парис Хилтън в Ню Йорк

Телевизионната звезда присъства на премиерата на най-новите смартфони на технологичния лидер Motorola

 

ТВ звездата Натали Трифонова присъства на бляскаво парти в Ню Йорк заедно с Парис Хилтън. Поводът за събитието в Америка е глобалната премиера на устройствата от иконичната серия razr на Motorola – motorola razr 50 ultra и motorola razr 50, а Натали беше специален гост и единствен представител от България.

 

Източник: Instagram, @natalitrifonova, https://www.instagram.com/p/C8qzaAKO8FH/?img_index=1

 

 

Звездната премиера на Motorola се състоя в сърцето на Бруклин, а гостите бяха посрещнати от световноизвестен магьосник, който впечатли публиката с фокуси и трикове, вдъхновени от новите устройства. Кулминацията на вечерта беше партито с Парис Хилтън, която се превъплъти в ролята си на DJ и забавлява гостите на Motorola до сутринта. Участието на Парис Хилтън има голяма доза символика – тя беше едно от първите лица на емблематичния и първи razr v3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: Motorola

 

 

 

Двадесет години след революционното представяне на RAZR V3, Motorola продължава да поддържа емблематичния си статус и да разширява границите на смартфон технологиите с всяка нова версия на Razr. Новото семейство устройства motorola razr 2024 не прави изключение, демонстрирайки ангажимента на Motorola към технологичен напредък и съвършенство. Новите модели с джобен размер пренасят силата на изкуствения интелект директно в ръцете на потребителите. Смартфоните motorola razr 50 ultra и motorola razr 50 се отличават със смели цветове, включително и Pantone™ цветът на годината 2024 – Peach Fuzz.

 

 

 

 

 


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *