„Лудисея“ на „Златна роза“ 2022

„Лудисея“, най-новият филм на режисьора Ивайло Спасов, ще бъде част от селекцията на фестивала „Златна роза“ 2022 г.
   

В юбилейното 40-то издание на престижния фестивал на българския игрален филм „Златна роза“ в раздел „Открити хоризонти“ е селектиран най-новият филм на режисьора Ивайло Спасов „Лудисея“. Сценарист на филма е писателят Дензъл Ребеловски, а оператор е Добромир Николов.
   

За продуцентите от „Спасов Брадърс“ това е третият пълнометражен игрален филм и фактът, че е селектиран на такъв престижен фестивал е допълнителен стимул компанията да продължи по избрания курс да продуцира и създава българско кино.

Актьорският състав на филма е повече от любопитен – Мирена Петкова, Борис Кашев, Анна-Мария Чернева, Светослав Янков и Иван Стефанов затварят една съвременна история с много перипети и емоции.

   В частта „Открити хоризонти“ ще видим най-новите и очаквани с голям интерес български филми, подбрани от селекционна комисия в състав: Ивайло Пенчев, Людмила Дякова и Христо Христозов.
   

Четиридесетото юбилейно издание ще предложи силна селекция от пълнометражно и късометражно кино на български творци и копродукции с българско участие; изложба, посветена на актьорите, които ще помним; представяния на книги, кръгли маси и дискусии, концерти, партита, пийчинг на литературни идеи за филмиране, незабравими срещи с любими звезди.
  

 Датата на откриването е 23.09.2022 г. в сърцето на морската ни столица – Варна!
   Филмът „Лудисея“ се очаква да излезе по кината на 28.10.2022 г.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *