Куп звезди раздадоха личните си вещи за „Просто подари“ в столичен клуб

През уикенда за първи път се състоя благотворителната инициатива „Просто подари“ организирана от агенция Hi (Хай) Ива Атанасова и Наско Лазаров. 

Целта на тази активност беше децата от Центровете за деца лишени от родителска грижа „Паисий Хилендарски и Софроний Врачански“ да се докоснат до популярни личности и да имат възможност както да пеят и се забавляват с тях така и да носят част от личният им гардероб.

Страшно много дрехи от снимки и чисто нови такива бяха подарени от звездите Дара, Диона, Венци Венц, Румънеца, Залия, Малена, Ева, Емануела, Айви, Наташа Монева, Гош, Крисия Д, Крум, Маряна Маринова, Искра Стафанова, Кирил Кирилов, Дуетът с кауза – Галя Георгиева и  Наско Лазаров и куп други.

Всички артисти пяха по няколко свои песни и зарадваха децата снимайки се с тях. Върховният съдия Николай Гунчев също уважи събитието. „Просто подари“ има за цел да се превърне в традиция и да приветства всяка година популярните хора и познати от тв екрана личности да даряват свои вещи и да радват деца от цяла България с присъствието си.

Лично от Лондон за проявата дойде изпълнителят с огромно сърце Наташа Монева. Тя мотивира от сцената на еуфоричния клуб да бъдат добри, да вярват и преследват мечтите с, да не протягат към лъскавото. Наташа Монева сподели пред децата, че има две деца и също като тях е била вна тяхното място. От сцената Наташа подари личния си часовник на дете от Центъра, прегърна и целуна. 

Всички гости аплодираха силно човешката постъпка на изпълнителката от Лондон. 


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *