Конкурс отличава най-добрите дигитални маркетолози на България

Петото издание на Digital Stars се завръща с нови категории и възможности

 

Digital Stars отново търси най-добрите млади дигитални маркетолози на страната, за да ги отличи в 10 категории, ключови за сектора. Възможност за включване в конкурса има до 10 септември, а кои са новите дигитални звезди ще разберем на 12 октомври в Пловдив на специална церемония след Digital4Plovdiv:Годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия.

 

Конкурсът предоставя идеална възможност пред младите и креативни личности да се проявят в обширната сфера на платена реклама, маркетинг в социалните мрежи, оптимизация за търсещи машини (SEO); маркетинг чрез съдържание; маркетинг стратегии и бизнес развитие; E-mail маркетинг, автоматизации и AI; дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг; творчески маркетинг, електронна търговия и видео маркетинг.  Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цялата страна като ги насърчава да продължават своето развитие.

 

В конкурса Digital Stars могат да се включат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 16-35 години, които уверено вървят по своя кариерен път и постигат успехи. Те трябва да имат до 5 години професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата. Участието е напълно безплатно, необходимо е само да подадат кандидатурата си или да бъдат номинирани. Пълната информация относно правилата за участие може да видите в раздел “Правила” на digitalstars.bg.

 

Специализирано жури оценява участниците, а членовете на журито са едни от най-опитните и утвърдени специалисти в България. Те ще дадат своите оценки в различните категории, на база техния опит и експертиза в съответните категории.

Конкурсът се организира от Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODЕA), a негов основател е Петър Дяксов – водещ дигитален предприемач с повече от 10 години опит. Той е съсобственик на няколко онлайн магазина и управляващ партньор в дигиталната агенция SEOMAX.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *