Какво е дифузер с етерични масла и пръчици

Дифузерите с етерични масла и пръчици стават все по-популярни като ефективна алтернатива на другите форми за ароматизиране на закрити пространства. Те предлагат по-фин аромат от свещите.

Обичаме тръстиковите дифузери толкова, колкото и ароматизираните свещи или спрейовете за стая. В тази публикация искаме да ви кажем малко повече за това как да извлечете най-доброто от тези дифузери, няколко съвета как да ги използвате, както и какво ги прави толкова важна част от ароматизирането на вашия дом.

Как работи дифузер с етерични масла и пръчици?

Този дифузер работи по много прост и ефективен начин. Пръчиците се потапят в течна основа (понякога наричана носеща), която е смесена с етерично масло. Многото канали вътре в пръчката позволяват на смесената течност да се абсорбира по дължината на тръстиката и тяхната пореста природа разпръсква аромата във въздуха. Толкова е просто и резултатът е фина миризма, която добавя ароматна атмосфера в дома.

Какви са предимствата на този дифузер?

Те са по-дълготрайни

Тръстиковите дифузери миришат много по-бавно от свещите. Дифузер от 125 ml, в зависимост от температурата и влажността, може да ароматизира пространство до 12 седмици.

Те ароматизират дома ви по-нежно

Тъй като дифундират по-бавно от свещ, тръстиковите дифузери осигуряват по-фин аромат. Прави ги чудесни за по-малки пространства или в стаи, където искате по-деликатен аромат.

Без пламък, без аерозол, без остатъци

Тръстиковият дифузер е един от най-простите ароматни продукти за дома. Не се нуждае от пламък, за да работи така че няма нужда да го държите под око. Без аерозоли и не изисква електрическо захранване, за да работи. Просто поставете тръстиките в аромата и сте готови. Нещо повече, тръстиковите дифузери не оставят остатъци, така че можете да ги оставите да разпръснат аромата и да не се тревожите за нищо.

Какво да правите, когато дифузерът ви не работи

След известно време може да забележите, че вашият дифузер не излъчва толкова много аромат, колкото преди. Това обикновено означава, че е време за освежаване и всичко, което трябва да направите, е да извадите пръчките и да ги обърнете. Така сухият край вече е потопен в ароматизираната основа. Правейки това, вие давате шанс на тръстиката да разпръсне повече масло и в крайна сметка да разпространи повече аромат. Перфектният начин да внесете естествени и чисти аромати от природата е да вземете италиански дифузер от https://selynta.com/.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *