Зарадвайте любим човек със завладяващ аромат от Al Amar

Завладяващите аромати от Al Amar се превърнаха в тотален хит не само в България, а и в цял свят. Ориенталските аромати са любими на голям процент на населението на земята, което ги прави и най-предпочитани и търсени.

Е, сега в уебсайта на Al Amar, както и в магазините им, можете да откриете неустоими предложения с които да зарадвате себе си или любим човек.

www.al-amar.bg

Сред най-хитовите предложения е и ARABIAN MUSK – унисек аромат, с който няма как да останете незабелязани..

ARABIAN MUSK

Парфюм от Арабски мускус

Нощем пустинята се среща с небето, небето се среща със звездите, а за пътешественика небето е направено от звезден прах. Горещите пясъци се превръщат в хладен блестящ прах, който отразява лунната светлина като древно огледало за предсказване на бъдещето.

Мускусът е ароматът, изразяващ желанието у човека – жаждата му за нещо повече. Извлечен то дивото и вплетен в нежен парфюм, той е в основата на изначалните желания – на нестихващо любопитство и усилено търсене на любовта. Връхните нотки са на свежа мандарина, касис, ягода и сини сливи. Те изпъкват сред богатия земен аромат и достигат до пределите на небесата. Средните нотки на жасмин, роза и ванилия ви отвеждат право към златните порти. Базовите нотки на сандалово дърво, пачули и ванилия охлаждат лицето ви след края на пътуването, което се случва веднъж в живота.

Ароматът е поставен в огледална бутилка, украсена с фини пръски. Парфюмът е в контрастна черна бутилка с огледален ефект.

ВРЪХНИ НОТКИ: Стиракс, касис, ягода, малина, череша, сини сливи, мандарина, мащерка, шафран

СРЕДНИ НОТКИ: Бензоинова смола, ванилия, боровинки, жасмин, роза, естествена кожа, олибан

БАЗОВИ НОТКИ: Боб тонка, масло от уд, дървесен мъх, мускус, сандалово дърво, пачули, сива амбра, ванилия, цветя, черен велур, дървесен аромат и амбра

Парфюми Nabeel
Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, които носят мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Nabeel. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесните ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Nabeel, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.
 

„Бъди пръв, посрещай предизвикателствата, бъди различен“
Това е мотото, което от далечната 1969 г. до днес олицетворява нестихващите усилия за постигане на успеха на бранда Nabeel.

История на марката
Asghar Adam Ali (Al Attar) основава марката Nabeel през 1969 г. Старателните грижи, които полага за нея са като на баща към децата му – присъства във всички моменти и трудности към достигане на велики постижения.
Al Attar създава процъфтяващ бизнес чрез постоянство и усърдна работа, спазвайки строги стандарти за качество. Накрая постига мечтата си и създава едно съкровище – качествена парфюмерия, предназначена да както за мъже, така и за жени.
Започвайки от значението на думата „Nabeel“ на арабски „Благороден“, днес можем да заключим, че благодарение на визионерското управление на създателя си и последващите усилия на целия екип на Nabeel, името вече се е превърнало в символ на една процъфтяваща компания.

Продукти с марката Nabeel
Колекциите, които брандът Nabeel предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

КУПИ ARABIAN MUSK SPRAY PERFUME ОТ ТУК


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *