Дует Expose специални гости за Хелоуин партито на Black and White Piano Lounge

Един от най-добрите български дуети, безспорно са дует Expose, които станаха носители на международен приз за песента им „Не се предавам“ на фестивала „Охридски трубадури“.

Музикалните предложения на дует Expose, се радват на топъл прием от българската публиката, а по всичко личи че успехите им излизат и извън границите на България. Ето защо, едно от най-яките Хелоуин партита ще бъде в Black and White Piano Lounge и ще бъде с участието на неповторимия дует Expose, които ще направят вечерта незабравима за всички посетители.

Изненадите от Black and White Piano Lounge обаче не свършват до тук. Екипът от професионалисти ще направи така, че Хелоуин 2021 да бъде запомнен дълго време. Нещо повече – атрактивен и необикновен кетъринг, професионални гримьори и много изненади ви очакват, ако изберете да се забавлявате в Black and White Piano Lounge.

Събитието ще бъде проведено при спазване на всички противоепидемични мерки на територията на България, а кувертът е 30лв.

Black and White Piano Lounge е част от най-големият развлекателен комплекс на Балканите, а именно Palms Merkur Royal, който се намира в Grand Hotel Millennium и се превърна в любимо място на всички.

Телефон за резервации: 0885 169 802 и 0882 480 930.

https://facebook.com/events/s/halloween-night-party-black-wh/588881058900947/


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *