Дуетът с кауза Галя Георгиева и Наско Лазаров
в подкрепа на фондация “Искам бебе”

Изключително чаровния и свеж дует с кауза  Галя Георгuева и Наско Лазаров зарадваха публиката в зала 1 НДК в рамките на 14 ия Международен фестивал за поп и рок музика. Те изпълниха своя нов хит “Спри за малко!” по музика и аранжимент на големия Пейо Пеев. Новият дует подкрепя значими обществени каузи – за повече музика в националния ефир, за повече български деца да се раждат в страната ни. Тази година дуетът,който помага на хората в нужда подкрепи фондация “Искам бебе”  с основатели Радина  Велчева и  адвокат Мария Янева. 

Само преди няколко дни музикалният дует с кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров се качиха на една сцена в Русе заедно със световно известния рапър Nana. Публиката и лично градоначалника на града Пенчо Милков и зам.кмет Злати Стефанова поздравиха Дуетът с кауза. 

Предстои “Дуетът с кауза” да излъчи свой музикален филм по БНТ съвсем скоро. 

Да помогнат на децата сираци от сиропиталището Бу Бу Бу в Занзибар и закупят училищен бус е другата инициатива,която дуетът обединява усилия и ще запечати в лентата на Дестинации – предаване за екзотични пътешествия, чийто автор и продуцент е PR Лазаров. 

“За нас е изключителна чест и привилегия да бъдем полезни и радваме хората. Открити и добронамерени сме към всеки един проблем. Вярваме че няма невъзможни неща и всичко се постига, защото сме положително настроени и с отношение към живота”, споделят още двамата Галя и Наско. 


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *