Гледаме новия Батман за първи път на стрийминг в HBO Max от 18 април

Гледаме новия Батман за първи път на стрийминг в HBO Max от 18 април

Ще можем да гледаме Батман с Робърт Патисън и Зоуи Кравиц за първи път официално на стрийминг от 18 април, понеделник, в HBO Max. Това е първото заглавие на Warner Bros, което ще се гледа у нас в новата стрийминг платформа само 45 дни след кинопремиерата си. Филмът ще бъде наличен с български субтитри и в 4К резолюция на www.hbomax.com.

Вижте трейлъра:

Батман (The Batman)
След като две години обикаля улиците на Готъм като Батман, всявайки страх в сърцата на престъпниците, Брус Уейн потъва все по-дълбоко в сенките на мрачния град. С помощта на неколцина доверени съюзници сред корумпираната мрежа от високопоставени граждани и чиновници, самотният герой се утвърждава като единственото въплъщение на възмездието за жителите. Когато убиец взема на мушка елита на Готъм с поредица от садистични гатанки, загадъчните улики отвеждат най-великия детектив в подземния свят. Доказателствата започват да го доближават до истината и мащабът на зловещия план става все по-ясен. Батман трябва да изгради нови съюзи, да разкрие кой е извършителя и да въздаде справедливост за злоупотребата с власт и корупцията, които отдавна мъчат Готъм.

Режисьор на филма е Мат Рийвс, а в ролите влизат Робърт Патинсън, Зоуи Кравиц, Пол Дано, Джефри Райт, Джон Туртуро и други.

В HBO Max можем да гледаме 18 заглавия, посветени на Батман. Това са игралните филми Батман (игрален, 1989); Батман се завръща (игрален, 1992); Батман завинаги (игрален, 1995); Батман и Робин (игрален, 1997); Батман в началото (игрален, 2005); Черният рицар (игрален, 2008); Черният рицар: Възраждане (игрален, 2012); Батман и Супермен: зората на справедливостта (игрален, 2016), както и анимационните филми Батман: убийствената шега (анимационен, 2016); Лего филмът: Батман (анимационен, 2017); Батман: шепот (анимационен, 2019); Скуби Ду и Батман: дръзки и смели (анимационен, 2018); Батман: нападение над Аркам (анимационен, 2014); Батман и Харли Куин (анимационен, 2017); Батман отвъд: завръщането на Жокера (анимационен, 2000); Батман: завръщането на Черния рицар, част 1 (анимационен, 2012); Батман: завръщането на Черния рицар, част 2 (анимационен, 2012); Батман: завръщането на закачулените кръстоносци (анимационен, 2016). Героят на Батман се появява още и в Лигата на справедливостта (2017) Лигата на справедливостта: режисьорската версия на Зак Снайдър (2021) , както и в Отряд самоубийци от 2016 г, които също са налични за гледане в платформата.

Синопсиси на заглавията:
Батман (игрален, 1989)
Благодарение на амбициозната визия на режисьора Тим Бъртън, най-големият хит на 1989 г. стана истинско филмово събитие въпреки комиксовия си сюжет.

Батман се завръща (игрален, 1992)
Физически деформираният престъпен гений Пингвинът заплашва Готъм Сити – и безпомощен, целият град може само да се моли Батман да се завърне.

Батман завинаги (игрален, 1995)
Сега Черният рицар се завръща, за да се бори с двама суперзлодеи едновременно – но този път към него се присъединява протежето му Робин, за да защити Готъм Сити.

Батман и Робин (игрален, 1997)
Злодеят г-н Фрийз се обединява с токсичната Отровната Айви, за да замразят Готъм Сити и да унищожи жителите му. Краят изглежда близо за супергероите Батман и Робин. Но с пристигането на Батгърл, динамичното дуо се превръща в трансцендентно трио.

Батман в началото (игрален, 2005)
Младият Брус Уейн води привилегирован живот като син на богати филантропи, които се опитват всячески да подобрят живота на жителите на обхванатия от все по-брутална престъпност Готъм Сити.

Черният рицар (игрален, 2008)
Това е вторият филм от трилогията с Крисчън Бейл.

Черният рицар: Възраждане (игрален, 2012)
Кристофър Нолън се завръща, за да завърши трилогията си за Готам Сити, започната с „Батман в началото“ и „Черният рицар“.

Батман и Супермен: зората на справедливостта (игрален, 2016)
Батман и Супермен сблъскват вярванията за това какъв героизъм е нужен, за да се спаси света. Скоро обаче ще са принудени да обединят сили, за да справят със заплаха от страна на подлия милиардер Лекс Лутър.

Батман: убийствената шега (анимационен, 2016)
Най-жестоката атака на Жокера досега е насочена към комисар Гордън и семейството му. Багмат трябва да я спре, преди да е станало твърде късно, но разбира, че между него и най-големия му враг всъщност има много общо.

Лего филмът: Батман (анимационен, 2017)
Брус Уейн трябва да види сметката на обичайните престъпници и суперзлодеи, които искат да оплетат неговия Готъм Сити в коварните си мрежи. И този път няма да им се получи, разбира се.

Батман: шепот (анимационен, 2019)
Мистериозен нов противник, известен само като Шепот, използва множество злодеи, за да унищожи репутацията на Батман и личния живот на Брус Уейн, който вече и без това е усложнен от връзката му със Селина Кайл – Жената котка.

Скуби Ду и Батман: дръзки и смели (анимационен, 2018)
Скуби, Шаги, Фред, Дафни, Велма и Батман разбират, че техни общи врагове планират да тероризират града. Запасени със Скуби снакс, антипрестъпните екипи се сблъскват с класическите врагове на Батман плюс противници на бандата на Скуби.

Батман: нападение над Аркам (анимационен, 2014)
Правителството се съюзява с група суперзлодеи с кодово име „Самоубийствения отряд“ и ги кара да нахлуят в Аркам, за да се доберат до топ секретна информация. Скоро става ясно, че Батман трябва да се намеси…

Батман и Харли Куин (анимационен, 2017)
Батман и Найтуинг са принудени да се съюзят с Харли Куин, за да спрат глобална заплаха от Отровната Айви и Джейсън Удру – Флороник-мен.

Батман отвъд: завръщането на Жокера (анимационен, 2000)
След 40-годишно отсъствие Жокера прониква в имението на Брус Уейн и разкрива, че знае тайната му. Жокера почти успява да убие врага си, но Батман (т.е. Тери Макгинис, протежето на Уейн) успява да го спаси – поне засега

Батман: завръщането на Черния рицар, част 1 (анимационен, 2012)
Изминали са десет години от пенсионирането на застаряващия Батман и Готъм тъне в упадък и беззаконие. Но Черния рицар се завръща, за да прочисти улиците от мутантите, превзели града.

Батман: завръщането на Черния рицар, част 2 (анимационен, 2012)
Застаряващият Батман се е завърнал, но Америка вече не желае да вижда саморазправа без съдействието на властите. След като се изправя срещу най-големия си враг, той се озовава в смъртоносна схватка с бившия си съюзник Супермен.

Батман: завръщането на закачулените кръстоносци (анимационен, 2016)
Връщаме се в 60-те години, когато най-страшните суперзлодеи на Готъм – Жокера, Пингвина, Гатанката и Жената котка – се съюзяват в опит да завладеят първо града и после света, а Батман и Робин ще опитат да ги спрат.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *