Броени дни до 10-тото издание на Paradise Salsa Holiday

Градусите плавно тръгват нагоре, а с тях и желанието ни за поредните незабравими летни мигове. Ако търсиш приключение, на което можеш да се запознаеш с хиляди хора от различни точки на света, то тогава Paradise Salsa Holiday е правилният избор!

КУПИ БИЛЕТ ОТ ТУК

Очакват ви незабравими вечери, партита около басейна, изпълнители и танцьори от цял свят, които идват за да бъдат част от един от най-големите Salsa Bachata Kizomba конгреси в Европа, с посещаемост от над 3 000 души!

С богатата си програма, от Paradise Salsa Holiday обещеват да няма скучаещи, а всеки да се забавлява на макс, както и да научи нови танцови стъпки и умения.

Тази година е първото юбилейно издание на Paradise Salsa Holiday и съвсем очаквано, местата в хотел „Котва“ са абсолютно изчерпани. В хотел „Зефир“ все още има налични, но побързайте – интересът към събитието е повече от огромен!

Безспорно това е и едно от най-интересните и дългоочаквани събития в Слънчев бряг, с което се дава старт на летните приключения с много танци и незабравими емоции.

Разгледайте PAMBOS EVENTS за да се впуснете във вълшебният свят на танца с вълнуващи приключения, както и да следите всяко едно събитие. Гарантираме ви, че не са за изпускане!

PAMBOS EVENTS


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *