Броени дни до концерта на Smokie в София

„ВСИЧКИ НАЙ-ГОЛЕМИ ХИТОВЕ

10 години по-късно“

 

ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ ИСТОРИЯТА.

10 години след изключителното шоу в НДК през 2014 г. легендарната рок банда Smokie се завръща отново в София!

Вижте, слушайте и пейте най-големите хитове на любимата си група в неделя на 07.04.27 в НДК..

Ако разгърнете Книгата на Гинес за хит сингли лесно може да се заблудите, че историята на успеха на Smokie е феномен от 70-те години.

В края на краищата 11 от техните 14 британски хита се раждат през това изпълнено със събития музикално десетилетие. Въпреки това, историята на успеха им продължава да процъфтява по целия свят, включително в Скандинавия, Южна Африка, Германия и дори Китай. Smokie са група, която има разпродадени турнета и достига рекордни продажби  през цели четири десетилетия – 70-те, 80-те, 90-те и днес.

Песни като „If You Think You Know How To Love Me“, „Don’t Play Your Rock’n’Roll To Me“, „It’s Your Life“ и „Oh Carol“ (всички в Топ 10) се превръщат във вечни хитове за радиостанциите и дават старт на тяхната световна слава.

След като натрупват продажби от над 30 милиона копия по света, Smokie записват „Wild Horses“, албум, реализиран в Нешвил през 1997 г., който струва на групата четвърт милион паунда. С този ход Smokie си гарантират достъп и до кънтри радиото в САЩ, където колекциите им с хитове продължават да намират готов пазар.

Smokie продължават да бъдат една от най-успешните групи в света. Световните промени, както и опустошителната новина за кончината на Тери Ътли налагат днешния състав на бандата да се промени и доразвие. С добавянето на Пийт Линкълн,  от The Sweet на  вокали, и ритъм китара и Люк Булард , син на Мартин Булард, влизащ на мястото на Тери на баса и беквокалите, наследството на Smokie, положено от Тери, е живо и днес. Smokie очакват с нетърпение да ви видят, за да се превърнете в част от тяхното вълнуващо пътуване.

Съставът на Smokies е: –

Стив Пинел барабани

Мик Макконъл китара и бек вокал

Пийт Линкълн водещи вокали и ритъм китара

Мартин Булард клавири

Люк Булард на бас китара и бек вокали

 

В неделя 7.04 в НДК ще видите оригиналното шоу на SMOKIE с всички най-големи хитове на живо в автентичната романтична атмосфера от началото на 80-те.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *