Арена София бе отвята от конфетеното торнадо на elrow СНИМКИ

През изминалата събота се проведе четвъртото и най-впечатляващо издание на световната парти концепция наречена elrow. elrow Sofia 2024 представи най-приказната тема от портофолиото на бранда – Enchanted Forest. 

Залата отвори врати в 22:00ч. Превъзбудените посетители нямаха търпение да влязат в омагьосаната гора, но преди това, както на всяко събитие, минават щателна проверка и за да няма непредвидено забавяне на опашката, организаторите от EXE се бяха погрижили да има достатъчно входоте, които да обслужат всички чакащи. Организацията бе безупречна, а влизането скоростно!

Същото може да се каже и за преживяването в залата, където организацията също бе на ниво и никъде по барове или каси, не се чакаше дълго време на опашка.

На място бяха предоставени и стюарди, които съдействаха на всеки и се грижеха за спазването на реда на опашката отвън и в залата. Разбира се, за удобството на посетителите имаше наличен и инфо пойнт.

Залата осъмна в шантави декори и чудати създания. А ако не сте разбрали, да, имаше повече конфети от всякога – същински дъжд от конфети. Ако не сте имали конфети в чашата си, изобщо били ли сте на тазгодишния elrow? 

Най-грандиозното събитие на годината беше с най-впечатляващата тематика до момента: Enchanted Forest. Омагьосаната гора беше истинска симбиоза между реалност и фантазия. Всички посетители на събитието бяха попили от приказния свят на elrow и енергията, която носи той. Митичните същества бяха като излезли от филм. 

Ако сте присъствали на партито в събота, знаете за какво говорим.

Музиката беше съвкупност от вълнение, че си част от сета на част от най-известните артисти в света и недоумление колко всъщност яко звучи всеки един от тях на живо. CLAPTONE, CLOONEE, MARC MAYA, PACO OSUNA, TONI VARGA, PAVEL PETROV и PEPPOU бяха главните герои на събитието. 

elrow Sofia 2024г. определено беше събитие, за което ще се говори дълги години.
Следва продължение…


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *